Skriv ut  

BRA lägger till ny avgång mellan Malmö och Stockholm

Flygnyheter, Anders Carlsson, den 7 september 2016
Det är redan idag i det närmaste en luftbro mellan Malmö och Bromma. Nu lägger BRA till ytterligare en rotation och kommer upp i 17 flygningar per dag.

Den 22 september lägger BRA till ytterligare en avgång på sträckan Malmö – Bromma. Därmed växlar flygbolaget upp till hela 17 avgångar om dagen till Stockholm. Fler passagerare på befintliga avgångar är en av anledningarna till ökningen. Totalt har cirka 4000 fler passagerare flugit med BRA mellan Malmö och Stockholm januari-augusti i år än vid samma period i fjol. Ökningen ser ut att fortsätta och ytterligare en avgång ska möta en ökad efterfrågan på linjen.

– Med upp till 17 avgångar om dagen till och från Stockholm/Bromma ökar vi flexibiliteten i resandet ytterligare. Jag ser fram emot att kunna erbjuda regionen ännu tätare förbindelser till Stockholm, säger Pernilla Lyberg, regionchef Malmö hos BRA.



Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

SAS
Skrivet av Nyhet, 2016-09-07 18:08:07
Det här är väl i alla fall ingen nyhet. Det brukar aldrig skramlas om en enstaka ny frekvens på en så trafikerad linje. Man måste inte skriva bara för att BRA gör en pressrelease. Vem skriver när SAS ökar på Malmö eller Göteborg?
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev