Skriv ut  

Skyways utökar trafiken på linjen Halmstad – Bromma

Flygnyheter, Flygtorget, den 2 mars 2010
Med start den 14 april och till och med den 2 juli utökas trafiken på linjen Halmstad – Bromma med en rundtur per dag onsdag till fredag.

Den extrainsatta turen kommer att flygas med en Jetstream med plats för 19 passagerare och avgår från Halmstad klockan 14.15. Turen tillbaka från Bromma avgår klockan 15.50.   

”Tack vare den goda responsen från marknaden har vi nu möjlighet att göra denna satsning. Brommalinjen trafikeras idag med Fokker 50 så den nya turen med Jetstream blir ett bra komplement”, säger Peter Browall, VD för Skyways AB.

”Halmstad City Airports fina samarbete med Skyways utvecklas hela tiden. Utfallet av trafiken till Bromma från Halmstad är mycket bra och det är glädjande att vi kan möta efterfrågan”, säger Anders Ekblom, VD för Halmstad City Airport.

 




Kommentera artikeln
Det finns 3 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Rätt
Skrivet av Olle, 2010-03-05 00:01:36
Verkar som Skyways fattat galoppen med att ha en nära kontat med flygplatserna och orten man flyger på, samt kunna föra sig någorlunda i salongerna.
Dessutom använder de sig av ett par flygbolag med erfaren personal som trots alla skriverier har hög kvalitet på sina operationer.
Anmäl inlägget
Framtidens flygbolag...
Skrivet av RA, 2010-03-04 17:25:08
Ja, vi har sett det förr...
Anmäl inlägget
Man skrattar på sig!
Skrivet av Alldrig förvånad!, 2010-03-02 19:10:46
Jo, nu ha dom hört rykten om att ett annat bolag tänker ta upp samma trafik. Då ökar dom kapaciteten! Bra hörrni, kasta mer sand, det är ni bra på!
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev