Skriv ut  

Norwegian lanserar nytt direktflyg till Spanien

Flygnyheter, Redaktionen, den 11 juli 2012
Norwegian fortsätter expandera med fler direktflyg från Göteborg Landvetter, berättar Åsa Larsson, informationschef på Norwegian, i ett pressmeddelande.

Norwegian

I vinter lanserar Norwegian ytterligare ett direktflyg till Spanien från Landvetter flygplats. Från och med den 30 oktober flyger bolaget två gånger i veckan till populära Alicante. I tillägg ökar Norwegian kapaciteten till Malaga från Göteborg, från en till två avgångar i veckan.

– Vi fortsätter vår expansion i Sverige och Göteborg är en viktig del i den expansionen. Vi har flugit internationellt från Göteborg i drygt ett år och är mycket nöjda med utvecklingen från Landvetter. Vi erbjuder idag elva internationella direktlinjer till populära resmål, Alicante blir vårt tolfte, säger Åsa Larsson, Informationschef på Norwegian.

Det är inte bara Göteborg som får en ny linje till Alicante, bolaget lanserar även en direktlinje till Alicante från Moss Flygplats, Rygge i Norge. I tillägg till Alicante, lanserars det också en direktlinje till Malaga från samma flygplats.

Ökad frekvens på existerande linjer till Alicante och Malaga
Utöver de nya direktlinjerna, ökar Norwegian i vinter även avgångarna från Göteborg till Malaga från en till två avgångar i veckan. I Danmark ökar bolaget avgångarna mellan Köpenhamn och Alicante från fem till sex samt till Malaga från sex till åtta avgångar i veckan.

I Finland ökar bolaget avgångarna från Helsingfors till Malaga från två till fyra gånger i veckan och Alicante blir ny året-runt linje från Helsingfors med två avgångar i veckan. Från Oslo-Gardemoen ökar Norwegian antalet avgångar till Alicante och Malaga från fem till sex avgångar i veckan respektive.



Kommentera artikeln
Det finns 7 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

DY
Skrivet av C, 2012-07-15 01:59:43
Vet inte vilka ni är som kommenterar här men jag kan säga till DY.... att det ibland är så, när det börjar bli mer trafik och innan sommarpersonal kommit in i jobbet och vi är inte det enda bolaget som har känt på det nån gång, sorry... Och denne Buttless, det är nog dags för dig att sluta snacka goja....
Anmäl inlägget
Trött
Skrivet av Buttless, 2012-07-13 13:13:24
Kan bara instämma och bekräfta tidigare inlägg! Nej, vi har inget arsle kvar - det är bortjobbat för länge sen!
De nya LPA-linjerna kommer att gå med crew från den kommande LPA-basen! Bye bye layovers!
Anmäl inlägget
DY...
Skrivet av Mackan, 2012-07-12 14:46:29
Flög förra månaden med Norwegian och besättningen var så trötta att dom knappt visste om dom flög till eller från arn... tydligen ont om personal och dom jobbade arslet av sig sas det.... aldrig mer DY blir rädd av bara tanken....
Anmäl inlägget
Sova??
Skrivet av Insomnia, 2012-07-11 22:18:10
DY maskinerna nattas inte, inte heller crew på DY.
Anmäl inlägget
Till E
Skrivet av F, 2012-07-11 22:15:36
Malaga, Alicante - canarieholmarna? Vilken geografilektion missats? :)
Anmäl inlägget
"Race to the bottom"
Skrivet av Kalle, 2012-07-11 20:07:39
Norwegianpiloterna har sålt sig, så det blir bas på Las Palmas med kontraktspiloter. Så går det när man säljer sig och tar ledningen i spiralen nedåt. Norwegian flyger från Spanien, inte till Spanien.
Anmäl inlägget
.
Skrivet av E, 2012-07-11 17:11:58
Kommer maskinerna nattas på Canarieholmarna eller här uppe i norden?
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev