Skriv ut  

Sverigeflyg får ny VD

Flygnyheter, Redaktionen, den 22 mars 2013
Christer Paulsson har utsetts till ny VD för Sverigeflyg, en tjänst han tillträder den 2 april. Bolaget består av 7 olika lokala bolag under det gemensamma namnet Sverigeflyg.

Efter 10 framgångsrika år på posten tar grundaren Michael Juniwik klivet in i en roll som kommersiell chef för Braathens Aviation. Han får därmed det övergripande ansvaret för Sverigeflyg och Malmö Aviations kommersiella närvaro och varumärken. Han kommer att leda det kommersiella arbetet i nära samarbete med Christer Paulsson på Sverigeflyg och Björn Lundberg, kommersiell chef på Malmö Aviation.

Christer, grundare och chef för Kullaflyg, tar över ansvaret för Sverigeflyg samtidigt som han är VD i Kullaflyg. Det dagliga ledarskapet på Kullaflyg axlas av Torbjörn Gregorioff, ny Chief Operations Officer.

Christer grundade Kullaflyg tillsammans med Michael Juniwik och kan Sverigeflyg från början till slut.

– Jag är stolt över att få företräda alla de fantastiskt starka lokala bolag som finns inom vår grupp, säger Christer. Jag är säker på att jag kommer att fortsätta utveckla den affärsidé som Sverigeflyg vilar på och som givit oss framgångar och lett till över 50% marknadsandel på våra marknader. Det har gått 12 år, men än idag står Sverigeflyg för nytänkande utmanare, det älskar jag, säger Christer Paulsson, ny VD för Sverigeflyg.



Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev