Skriv ut  

Southwest i nya färger

Notiser, Anders Carlsson, den 10 september 2014
Nytt färgschema, större logo och ett hjärta på flygkroppen. Världens största lågkostnadsbolag har presenterat en ny profil och målning av flygplanen.

Southwest

Det har kallats alla lågkostnadsflygbolags moder och en inspiratör till såväl Michael O’Leary som Björn Kjos. Southwest Airlines är världens största lågkostnadsbolag med anor tillbaka till starten 1967 och är också det flygbolag i världen som har flest Boeing 737 i flottan, cirka 550 stycken. Inte alla, men väl de som kontinuerligt tillförs bolaget ska nu målas om i bolagets nya färgschema och det är faktiskt bara tredje gången som det sker och innebär att flygplanen går från guldgult, via blå-röd-orange till en utveckling av samma färgskala.
Sothwest

Dessutom placeras ett stort hjärta under flygplanskroppen, en del av den nya kampanjen ”Without a heart it’s only a machine”.

Missa inte Flygtorgets nyhetsbrev - vi bevakar flygbranschen!



Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Southwest
Skrivet av Pilot, 2014-09-14 19:09:23
SWA har världens smartaste personal. Endast ett år med förlust och inga strejker eller permitteringar. Tacka anställningskraven för det. De flesta inom europeisk luftfart skulle aldrig få jobb hos SWA. SWA har blivit USAs ledande inrikesbolag med över 100 miljoner pax/år.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev