Skriv ut  

SAS öppnar lounge i centrala Stockholm

Notiser, Anders Carlsson, den 24 maj 2016
En lounge inne i Stockholm, långt från Arlanda. Det är SAS senaste service till de med högst bonusklass.

De frekventa resenärerna är i fokus hos SAS och nu får de med Diamantstatus tillgång till en lounge- och arbetsmiljö inne centrala Stockholm. Enligt SAS finns det en efterfrågan på platser att mötas och arbeta på i Stockholm för dem som reser till huvudstaden. SAS har därför inlett ett samarbete med No 18 Office & Lounge som ligger i Centralstationen.

Där har de med högsta nivå på sitt Eurobonus-medlemskap, tillsammans med en gäst, tillträde ett dygn före och efter sin resa med SAS, men även övriga tider mot en avgift. I City Loungen, som är öppen 9-17 på vardagar, ingår wifi, kaffe, te och conciergeservice. Det finns även möjligheter för SAS diamond-medlemmar att boka en tid med en personlig tränare i deras gym.

– Vi arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot våra frekventa resenärer. Med inspiration från andra medlemsklubbar runt om i världen öppnar vi nu SAS City Lounge för att erbjuda de som reser med oss allra mest tillfälle att mötas, arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö, även i centrala Stockholm, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.



Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev