Skriv ut  

Flygbolag ger hostrabatt under presidentdebatten

Notiser, Anders Carlsson, den 26 september 2016
Hostar de två presidentkandidaterna. Då sänker flygbolaget biljettpriserna. Ju fler gånger de hostar, desto billigare blir biljetten – flygbolaget kan tvingas hosta upp 100 procent rabatt.

I natt genomförs den första debatten mellan de båda amerikanska presidentkandidaterna. De flesta bedömare räknar med att de blir en thriller och en debattnivå långt under anständighetens gräns.
                      
 Nu har det amerikanska regionala flygbolaget Silver Airways – som för övrigt enbart flyger SAAB 340 på sträckorna i Florida, till Kuba och Västindien – gett sig in i spekulationerna kring hur det ska gå i debatten
                      
 Men de handlar inte om några funderingar kring exempelvis transportpolitik, istället är det hostandet som gäller. Eftersom båda kandidaterna är ”allergiska” mot varandra så räknar flygbolaget med att det blir en hel del hostande under debatten. Därför gäller det att lista ut hur många gånger som det hostas under kvällen och den som räknar rätt kan få sina biljettpriser sänkta. Till exempel: De som kryssat i intervallet 20 – 39 hostningar i tävlingsformuläret och antalet registrerade hostningar hamnar på, säg 30, då kan de räkna hem biljettpriser sänkta med 30 procent. Så fortsätter det och om det verkligen blir en hostandets afton, då tvingas Silver Airways hosta upp helt gratis biljetter.



Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Kul
Skrivet av Host, 2016-09-27 16:29:05
Haha vilken humor! En kampanj som kan få medial uppmärksamhet och i så fall ger gratis reklam som kommer ge betydligt högre intäkter än vad de lägger ut på rabatter till de som gissar rätt! -:D
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev