Boka billigt flyg på Sveriges största flygsajt

Sök
Du kan även jämföra Charter och Sista minuten
Skriv ut   Tipsa en vän  

Nextjet i nya samarbeten med fler flygbolag

Notiser, Anders Carlsson, den 11 januari 2017
Fler egna utrikeslinjer men också utökat samarbete med andra flygbolag. Nextjet bygger vidare på transitkapaciteten på Arlanda med nya interlineavtal.

Nextjet är tredje största flygbolag på Arlanda räknat i antal flighter per dag. Det gör att flygbolaget feedar in en stor del passagerare som ska resa vidare till andra destinationer, både inrikes och utrikes. Sedan länge finns code-share med SAS tillsammans med ett växande antal interline-avtal med andra flygbolag.
 
I dagsläget har Nextjet interline med sju flygbolag, sedan Air Baltic och British Airways tillkom under förra året. De övriga är Finnair, Wideröe, Qatar, KLM och Air France. En av de flygplatser som sett en stark ökning av trafiken till Arlanda och vidare till andra destinationer är Karlstad.
 
− Enkätundersökningar bland Nextjets resenärer från Karlstad visar att både Stockholm och möjligheten till vidareresande är avgörande. I den senast gjorda undersökningen ser vi att värmlänningarna reser till 20 olika inrikesdestinationer via Arlanda och hela 44 olika utrikesdestinationer, säger Carl Hallgren, sälj- och marknadschef på Karlstad Airport.

Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
BAM
Saab
Air BP
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev