Skriv ut  

SAS skjuter fram årsstämman – hittar ingen ny ordförande

Notiser, Anders Carlsson, den 30 januari 2018
Jakten på en ny styrelseordförande tar längre tid än beräknat. Därför flyttar SAS fram den planerade årsstämman drygt en månad.

SAS fenor
SAS

I mitten av januari meddelade Fritz Schur att ha kliver av som ordförande i SAS. Därmed startade omedelbart jakten på en ny styrelseordförande i SAS, allt med sikte på att ha ett nytt namn klart till årsstämman den 5 mars.

Nu visar det sig att det är en process som tar betydligt längre tid än beräknat. Bland annat ska valberedningen leta kandidater i alla de tre skandinaviska länderna. Därför har man nu bestämt att flytta fram den planerade årsstämman från den 5 mars till den 10 april.

– Valberedningen har en robust process för att finna nästa ordförande i SAS. Vi är i dialog med ett antal kandidater, men de behöver mer tid för att bekräfta sin tillgänglighet för att ta på sig ett så omfattande uppdrag som SAS”, säger Carl Rosén, SAS valberednings ordförande.



Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Censur
Skrivet av Sj, 2018-01-31 11:25:47
Meningen med att kommentera artiklar är väl just för att uttrycka sina egna åsikter och ståndpunkter. Då vore det ju klädsamt om Flygtorget avstod från att censurera välskrivna och insiktsfulla kommentarer.
Kan man inte acceptera andra och kritiska synpunkter än sina egna vore det bättre att ta bort möjligheten att kommentera.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev