Skriv ut  

Finnar utökar sitt bonusprogram och siktar på Sverige

Notiser, Anders Carlsson, den 31 maj 2018
Sänkta bonuspriser, lättare för familjer att samla poäng, längre liv i poängbanken. Finnair gör en rad förändringar i bonussystemet och räknar med att locka än fler svenskar att bli medlemmar.

Bonusprogrammen är ryggraden i flygbolagens ambition på att knyta kunderna till sig. SAS har satsat hårt på att öka medlemstalet och har nu cirka 6 miljoner medlemmar i Eurobonus. Dit har Finnair ännu en bit att gå men med tre miljoner medlemmar men med en serie förändringar vill man nu göra poängsamlandet än mer intressant.

Från och med den 4 juni sänker Finnair alla sina flygbonuspriser, vilket gör de mest eftertraktade belöningarna mer tillgängliga för alla medlemmar.

Poäng som behövs för en flygbiljett i ekonomiklass inom Norden: 
15 000 poäng jämfört med tidigare 20 000 poäng

Poäng som behövs för en flygbiljett i ekonomiklass till övriga Europa, Dubai och Tel Aviv: 
30 000 poäng jämfört med tidigare 40 000 poäng

Poäng som behövs för en flygbiljett i ekonomiklass till Asien eller Nordamerika: 
90 000 poäng jämfört med tidigare 125 000 poäng
         
Dessutom finns ett särskilt system för de yngsta resenärerna under 18 år, ett kommande program för familjer och en ny elitnivå:
Finnair Plus Platinum Lumo för de mest frekventa resenärerna. För att kvalificera sig krävs 450 000 nivåpoäng eller 150 flygningar under ett år.

– Vi är övertygade om att de nya förändringarna, tillsammans med uppdateringarna vi gjorde tidigare i år, gör Finnair Plus till det bästa lojalitetsprogrammet i Norden. Vi har sett en stark tillväxt i medlemsantal och även ökad andel nivåmedlemmar på den svenska marknaden, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair.



Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev