Skriv ut  

Norwegian börjar flyga på Kanada

Notiser, Anders Carlsson, den 25 juni 2018
Toronto blir Norwegians första destination i Kanada. Trafiken från Dublin dit är anpassad för att kunna flyga också från Skandinavien.

Norwegian har valt Hamilton Airport, en av de mindre flygplatserna runt Toronto som första destination i Kanada. Linjen från Dublin flygs med en Boeing 737 MAX 8.

– Det har gått ett år sedan vi lanserade bolagets första transatlantiska linje med Boeing 737 MAX. Det här är vår allra första linje mellan Europa och Kanada och det är glädjande att kunna erbjuda både nya och befintliga passagerare på båda sidor om Atlanten prisvärda biljetter, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.
 
Trafiken startar till sommarsäsongen nästa år, den 31 mars 2019. Norwegian har anpassat tidtabellen och räknar med att kunna feeda passagerare från Skandinavien till Kanada via Dublin.



Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Nya tider!
Skrivet av Fredrik, 2018-06-25 17:43:21
Min värsta flygresa någon gång var med en B747 från Air China där man hade satt inn allt för många stolar. Heller då en ny Max från Norwegian med bra ben utrymme och gratis wi-fi. Fulla flygplan från Dub säger att Mr. Kjos har träffat rätt.
Anmäl inlägget
Narrowbody
Skrivet av Dragan, 2018-06-25 08:41:44
Man vill inte flyga över Atlanten i en liten kärra Mr Kjos.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev