Boka billigt flyg på Sveriges största flygsajt

Sök
Du kan även jämföra Charter och Sista minuten
Flygtorget.se
Senaste nyheterna
Oslo Airport: Ny terminal och ny långlinje Flygnyheter, den 28 april 2017

Oslo Airport: Ny terminal och ny långlinje

Det var 117 000 nya kvadratmeter och 21 nya gater på plats när Oslo Airport igår invigde den nya piren. Det ger kapacitet att ta emot upp till 32 miljoner passagerare, en kapacitet som man ska använda till att på allvar utmana Arlanda och Kastrup. Dessutom fick flygplatsen en långlinje i födelsedagspresent.

Läs mer

Alitalia på väg mot konkurs Flygnyheter, den 27 april 2017

Alitalia på väg mot konkurs

Personalen sa nej. Därmed faller möjligheten att driva igenom de besparingar och återkapitaliseringar som behövs för att rädda Alitalia. Nu pekar det mesta mot att det anrika flygbolaget går i konkurs, i så fall en av de större i den europeiska flygbranschen.

Läs mer


Arlanda först ut med WOW Air’s nya A320neo Flygnyheter, den 27 april 2017

Arlanda först ut med WOW Air’s nya A320neo

WOW Air förnyar flottan med A320neo och sätter omedelbart in maskinen på Arlanda. Samtidigt har det isländska flygbolaget tillväxtplaner som kräver en fördubbling av antalet flygplan.

Läs mer


Flygnyheter, den 26 april 2017

Dyrare uppgradering hos SAS

Eurobunussystemet växer och antalet medlemmar närmar sig fem miljoner. De använder gärna poängen till uppgradering, särskilt på längre flygningar. Nu kräver det dock fler poäng sedan SAS justerat prislistan.

Läs mer


Swedavia vill ha fler linjer till Malmö Flygnyheter, den 25 april 2017

Swedavia vill ha fler linjer till Malmö

Malmö har landets fjärde största flygplats. Trots det saknas linjer till de stora hubbarna i västra Europa. Nu vill Swedavia satsa på Malmö och SAS kan bli en viktig kugge i det arbetet.

Läs mer


SAS startar ny linje utanför Skandinavien Flygnyheter, den 24 april 2017

SAS startar ny linje utanför Skandinavien

Ett första steg utanför Skandinavien. Det blir verklighet när SAS startar trafik mellan två destinationer som inte involverad någon flygplats i Sverige, Norge eller Danmark.

Läs mer


Flygnyheter, den 21 april 2017

Är det dags att skrota flygets tumregel?

Flygtrafiken ökar med två gånger BNP. Det är en gammal tumregel. Men nu verkar den ha blivit omsprungen av den ständiga passagerarökningen. Är det dags att skrota det gamla sättet att tänka, eller är vi på väg in i en bubbla. Lars Brynielsson utreder trafiktillväxten i Europa.

Läs mer


SAS i topp i Europa med antalet destinationer Flygnyheter, den 20 april 2017

SAS i topp i Europa med antalet destinationer

Det skandinaviska flygbolaget flyger till allt fler destinationer. Faktum är att SAS ligger i topp jämfört med andra flygbolag när det gäller direkttrafik från Oslo. Stockholm och Köpenhamn.

Läs mer


Sverige först ut med Iran Airs nya flygplan Flygnyheter, den 19 april 2017

Sverige först ut med Iran Airs nya flygplan

Göteborg och Stockholm. Dit går premiärturerna när Iran Air sätter in de helt nya A330-200 på trafiken till Europa. Det är en betydande modernisering av flottan. Men fortfarande får flygbolaget inte tanka i Sverige.

Läs mer


Fortsatt sparande målet för SAS Flygnyheter, den 19 april 2017

Fortsatt sparande målet för SAS

Flexibilitet, det är nyckelordet när SAS fortsätter att anpassa kostnaderna. Det kan bland annat innebära att anställningsformerna anpassas till olika säsonger. Det skapade rubriker men är egentligen inget nytt, säsongsanställningar har länge varit en tradition i flygbolaget.

Läs mer


SAS: Vi tänker inte kopiera Norwegian Flygnyheter, den 18 april 2017

SAS: Vi tänker inte kopiera Norwegian

Två utländska baser räcker. SAS tänker inte kopiera Norwegians långlinjenät från Gatwick och Barcelona. Men det hindrar inte att SAS räknar med att öppna fler långlinjer, både väster- och österut.

Läs mer


Nu försvinner Arlanda Utrikes Flygnyheter, den 13 april 2017

Nu försvinner Arlanda Utrikes

Idag går den knappt att upptäck men under 14 år var den hjärtat i hela verksamheten på Arlanda. Nu ska gamla utrikeshallen rivas när flygplatsen växer med den nya F-piren.

Läs mer


Ryssland sätter stopp för Norwegians linje till Tokyo Flygnyheter, den 12 april 2017

Ryssland sätter stopp för Norwegians linje till Tokyo

Än en gång sätter de bilaterala avtal där Ryssland är en av parterna stopp för Norwegians expansion. Det gör att Norwegian åter vänder sig västerut när Dreamlinerflottan växer och linjenätet ska byggas ut.

Läs mer

Prenumerera på Airmail
Gratis nyhetsbrev
Ombord SAS A330 med ny kabin Resereportage, den 3 september 2015

Ombord SAS A330 med ny kabin

- Hur var den nya kabinen? frågar min vän över Skype. Ryktet om att SAS har uppgraderat kabinen på sina långlinjer har tydligen spritt sig!

Läs mer


Ombord SAS till Geneve via Köpenhamn Resereportage, den 19 februari 2014

Ombord SAS till Geneve via Köpenhamn

Stockholm – Geneve via Kastrup, ett klassiskt sätt att resa med SAS. Det innebär dubbelt så lång flygtid men i övrigt en klanderfri upplevelse när Flygtorget flög till Schweiz.

Läs mer

Just nu med 3618 besvarade frågor
Senast besvarad fråga: den 11 april 2016 kl. 8:50

Fråga våra experter om allt som rör flyg- och resebranchen.

Fler flygnyheter
Danska staten kan bli största ägare i SAS Flygnyheter, den 11 april 2017

Danska staten kan bli största ägare i SAS

Säljstoppet är nu slut. Det gör det möjligt för svenska staten att fortsätta utförsäljningen av de egna aktierna i SAS. Genomförs de blir den danska staten snabbt största ägare i det skandinaviska flygbolaget.

Läs mer


Nytt lågkostnadsflygbolag till Arlanda Flygnyheter, den 10 april 2017

Nytt lågkostnadsflygbolag till Arlanda

Arlanda fortsätter att dra till sig lågkostnadsflygbolag. Det senaste i raden är Air Arabia som räknas till ett av de mer lönsamma flygbolagen i Mellanöstern.

Läs mer


Sukhoi Superjet till Bromma i sommar Flygnyheter, den 7 april 2017

Sukhoi Superjet till Bromma i sommar

Redan i början av maj får Landvetter besök av den nya flygplanstypen. Men framför allt är det på Bromma som Brussels Airlines sätter in den nya Sokhoi Superjet.

Läs mer


Flygplats blir valfråga i nästa val Flygnyheter, den 6 april 2017

Flygplats blir valfråga i nästa val

Tålamodet med flygplatsen i Västerås är slut. I alla fall hos Miljöpartiet i staden. Inför nästa val ska partiet aktivt arbeta för att flygplatsen läggs ner och att de pengarna som finansierar verksamheten används till annat.

Läs mer

Tipsa gärna Flygtorget om nyheter! Läs mer
Annons
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev
Sluta skämmas för flyget! Debatt, den 30 mars 2017

Sluta skämmas för flyget!

En flygskatt, lika för alla, resenärer som flygplan är ingen bra signal. Varför inte istället låta de som flyger på fossilfritt bränsle få lägre avgifter. Och när ska vi låta det enkla sättet att driva på mot ett klimatsmart flyga få genomslag, frågar sig Mattias Goldman i ett debattinlägg.

Läs mer

Ombord Norwegians Dreamliner till Fort Lauderdale Reportage, den 16 augusti 2016

Ombord Norwegians Dreamliner till Fort Lauderdale

10 timmar och 5 minuter tar det att flyga nonstop Arlanda – Fort Lauderdale. 10 timmar! Jag vet att det finns många luttrade Thailandsresenärer där ute, men för de flesta är det en långflygning som heter duga. Dessutom har vi ju hört att Norwegians långflygningar alltid är försenade – eller?

Läs mer


SAS kapten flyger dubbeldäckare Cape to Cape Reportage, den 31 augusti 2015

SAS kapten flyger dubbeldäckare Cape to Cape

Dubbeldäckare, öppen sittbrunn, läderhuva och tweedkostym. I morgon ger sig SAS-piloten Johan Wiklund ut på sitt livs flygning: I en Moth ska han upprepa den svenske äventyraren Gösta Andréens bravad att flyga från Nordkap till Godahoppsudden.

Läs mer

Nyheter om Flygtorget
Flygrevyn 2-2017 i butik Nyheter om Flygtorget, den 2 april 2017

Flygrevyn 2-2017 i butik

I Flygrevyn 2-2017 kan du läsa historien om Boeings storsäljare 737, från 100 till MAX. Vi följer passagerardrönaren Ehangs snabba utveckiling, redan i sommar ska den trafikera Dubais luftrum. Flygrevyn möter IATA som berättar om flygets utveckling. Vår testpilot Stefan Löfgren testar ett annorlunda sätt att flyga - Body Flight. Läs mer