Tråden startades av: Carry  2014-09-28 10:39:52
Mobilprat ombord?  
Jaha, då var det dags för nästa steg i denna sjuka liberalisering av mobilpratande ombord. Varför ska jag stå och hålla en safety demo, eller sätta igång en video för ett gäng ointresserade människor, som inte insett att de sitter i en ståltub full med bensin, när alla ska babbla i telefonen? Då tar jag hellre en kaffe innan start och hoppas ingenting händer. Värdelöst förslag, tur att jag jobbar för ett modernt men konservativt traditionellt bolag, så denna regel kommer ta lång tid att införas. Ha mobilen i flightmode men låt kabinen fortfarande få vara en mobilpratandefri zon!

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Nisse
2014-09-30 12:08:00
SV: Mobilprat ombord?
Aluminiumtub full med fotogen eller plast/komposittub full med fotogen. Stål och bensin? Möjligen bensin under andra världskriget.
Bertil
2014-09-28 23:10:21
SV: Mobilprat ombord?
Tag gärna en provtur med X2000 i första klass och lyssna på alla medelålders mobilmarodörer. Jag har hört kvinnan som skällde ut sin man för han åkt till Köpenhamn och gått på lokal, läkaren som diskuterade psykfall med en kollega och en konsult till SAAB som diskuterade styrsystemet i Gripen med en kollega så alla i närheten hörde. Låt oss slippa detta i ett flygplan.
Kolja
2014-09-28 10:56:01
SV: Mobilprat ombord?
Det kommer bli galen irritation bland paxen. Hur många gånger har man suttit bredvid ungdomar som lägger ut hela sina liv högljutt. I bland kan det vara spännande att lyssna, men mest jävligt tjatigt. Sist jag flög var det en person framför mig som hade föreläsning för några turister som skulle spendera sin semester i Stockholm, fy fan säger jag bara. Svengelsk föreläsning i två timmar, jag höll på att explodera.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev