Tråden startades av: Daniel Karlsson  2015-09-02 11:58:00
Lägga ned Bromma? 
Jag kan förstå motivet att behålla Bromma för att underlätta för de som snabbt över dagen ska resa från flygplatserna ute i landet till Stockholm i affärer.

Men det som nu sker är att Malmö Aviation bygger en hub för transit där passagerare bara mellanlandar på Bromma. Känns inte det som passagerare som vore bättre betjänta att flyga via Arlanda. Både för deras egen skulle, miljön och bullret för boende.

Tror Bromma får det svårt att vara kvar då de vill växa genom att öka en trafik som de inte behövs kapacitetsmässigt för.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Lars
2015-09-02 16:49:27
SV: Lägga ned Bromma?
Kan man inte istället se det som att man skapar möjlighet för flera att flyga mellan sina respektive hemorter och Stockholm? Men, så klart, med en bra planering så skapar man också möjlighet för dem som ev. vill byta för att flyga vidare att göra detta. Men det förändrar väl inte det faktum att de flesta trots allt i första hand vill just till Stockholm i affärer över dagen, eller?

Har Malmö Aviation tydligt uttalat att det är deras nya strategi att skapa en hub på Bromma för byten och transfers. Samtidigt så startas ju faktiskt ett antal nya inrikeslinjer som inte går via Bromma.
 

Tillbaka

TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev