Tråden startades av: Kritisk svensk  2016-05-29 10:11:16
Kritisk till LFV och Swedavia 
Nu har det hänt igen, ännu ett driftstopp i svensk flygtrafik pågrund av 'teknik' fel. Även denna gång handlade det om nätverket. Tycker det är otroligt konstigt att LFV och framför allt Swdavia inte har ordentliga resurser för att hålla (i detta fall) Arlanda igång. Varför inrättar man inte ett system dör man har back up så att man undviker driftstopp.
Swdavia säger att det ska jobba mot att få Arlanda till den störstanoch viktigaste knytpunkten i Scandinavian för flygresenärer. Det kommer ju aldrig att funka om man har ett så pass dåligt system som gör att Arlanda står still 2 gånger inom en månad.
ingen annan nordisk, eller annan flygplats för den delen har har driftstopp den senaste tiden på grund av nätverksfel, i alla fall vad jag har hört.

Vad rycker ni om de senaste händelserna?

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

C
2016-05-30 20:12:50
SV: Kritisk till LFV och Swedavia
Olle borde spara pengar genom att stoppa RTC, men det kommer aldrig hända då Olle tycker det är viktigare att göra Wallenberg/SAAB glada än att bara göra sitt jobb och leverera flygledning...
Kalle
2016-05-29 13:32:47
SV: Kritisk till LFV och Swedavia
Jag tycker att ni får precis vad ni betalar för! Billiga flygbiljetter leder till en bransch som slår knut på sig själv för att vara "effektiv". Fort men fel i alla lägen!
Olle Sundin har som uppdrag att spara pengar och det har han gjort! Nu är det billigt, så var så goda.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev