Tråden startades av: ABC  2017-04-26 15:00:22
SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!! 
http://www.expressen.se/nyheter/aye-alhassani-fick-inte-jobb-pa-sas-pa-grund-av-slojan/

Tack SAS för att ni vågar stå upp för att vi passagerare ska få en produkt fri från religion eller politik.
Gör dock något åt de medarbetare som redan idag bryter mot detta.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Olle
2017-05-05 22:52:13
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Steffo avrundade det dock ganska bra när kvinnan läst till vänster i panelen sade att det finns flygbolag utanför Europa som har sjal till sin huvuduniform, och han sade: "Ja, då kan man ju söka jobb där."
smash
2017-05-05 22:24:11
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Kolla på Rebecca Weidmo Uvells blogg. Hon har gjort lite efterforskningar i den här historier.

Kort sammanfattat: det rör sig om den vanliga lilla klicken fascistoida religiösa "bidragsentreprenörer" och deras agenda. Hela historien var förberedd innan hon ens sökt jobbet. Hon hade aldrig någon seriös önskan om att jobba på SAS.
K Lart
2017-05-05 11:44:04
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Uniform. Now. Let that sink in for a while. Uniform. Uni. Form.
Inge F. Vidare
2017-05-05 09:22:02
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
SAS har såklart gjort det enda vettiga i det här fallet.
På TV4 s Nyhetsmorgon idag, disuterades ämnet också och pk panelet var rörande överens om att "självklart borde denna kvinna få bära slöja till uniformen" Det här är så att man mår illa.
Varför är det alltid alla andra som måste anpassa sig till Islam och mellanöstens medeltida kultur.
Kanske det är dags att denna kvinna och andra liksinnade fattar att om dom vill vara en del av det här samhället, då ska man anpassa sig til kulturen här. Vad tror ni hade hänt om det var en kristen kvinna som vägrade ha slöja på sig i ett muslimskt land?
Pilot
2017-05-04 22:22:21
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Har det funnits en baktanke som skulle skada sas varumärke så är det hög tid att ta henne till rätten!
Trött
2017-05-04 16:13:18
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
@ABC Jag är enig. Ville bara tala om att det var till incheckning, som berörd sökte och inget annat.
Rätt ska vara rätt kaxputte!
Kaparn
2017-05-04 14:20:30
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Nu är det mer eller mindre bekräftat det jag i ett tidigt skede misstänkte. Nämligen att det var ett försök av muslimerna att flytta fram sina positioner i det svenska samhället. Kanske dags att vakna upp nu politiker och journalister. Och även be SAS om ursäkt för ert drevande mot dom.
ABC@trött
2017-05-04 12:38:52
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Eftersom jag startade tråden bestämmer jag att den handlar om rätten för företag att förbjuda sin personal att på arbetet uttrycka sin religion, sin politiska åsikt eller filosofiska åskådning. Tråden handlar om SAS men skulle lika väl kunna handla om polisen, vården, skolan, ICA eller Apoteket. Jag anser att religion aldrig har i yrkeslivet att göra såvida du inte arbetar för ett trossamfund.
Muhamed
2017-05-04 11:46:02
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Jag hoppas bara att SAS inte ger efter för det drev som dragits igång mot dom. Det mest absurda i det hela är att det är en massa vänsterfolk som kritiserar SAS. Dom som vanligtvis brukar kämpa för kvinnors frigörelse och rättigheter. Utom när det gäller islam då förstås,då är dom väldigt passiva.
myhell
2017-05-04 02:07:22
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Själva ämnet är mycket enkelt: ARBETSGIVAREN BESTÄMMER hur uniformskläderna ser ut.
All övrig diskussion (t ex kvinnoförtryck eller inte) gynnar endast dessa rättshaveristiska människor. T ex hon som nu sökt ett jobb hon visste att hon inte skulle få. Eller Ellinor Grimmark, barnmorskan som, avsiktligt, utbildade sig till ett jobb där hon planerade att vägra vissa arbetsuppgifter. De VILL HA denna debatt för att de - och/eller deras religion - ska framstå som diskriminerad.
Det finns massor med jobb där man får ha slöja (om man nu vill...). Det är helt frivilligt att söka dessa.
M
2017-05-03 20:27:29
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Ganska enkelt. Inga huvudbonader är tillåtna enligt uniformsreglementet. Ingen får komma med hatt eller keps. Eller slöja punkt. Rent säkerhetsmässigt är det heller inte bra. Om det börjar brinna och crew måste få på sig en smokehood är en slöja ganska mycket ivägen, så nej, ingen slöja eller andra huvudbonader på cabin crew.
Calle
2017-05-02 23:10:11
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Söker du ett arbete får du rätta dig efter arbetsgivarens uniform, policies och det uppdrag som tjänstebeskrivningen anger i arbetsbeskrivningen, så länge det inte strider mot svensk lag.

Passar det inte så får du söka något annat arbete. Sorry, så är livet. Gilla det. Det gäller såväl barnmorskor som inte vill utföra vad arbetsbeskrivningen säger såväl som markpersonal på ett flygbolag.

Gilla läget, anpassa dig till den tjänst du söker, det gör jag och det gör de flesta som är i beroendeställning vilket du är när du söker jobb. Så länge det ryms inom svensk lag.
ABC
2017-05-02 18:51:09
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Air Asia har olika upplägg i olika länder. På de flygningar jag haft med bolaget (Thailändska och Indonesiska delen) serverades alkohol men givetvis är allt halal på flygningar från muslimska länder. Har aldrig sett någon personal i slöja och de packar inte på dig några böner som vissa medeltidsbolag i Mellanöstern.
Trött
2017-05-02 18:27:53
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Det tråden handlar om är incheckningspersonal, inte kabinpersonal.
Just for info!
Lågprisprofilen
2017-05-02 16:59:09
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
jag har flugit med några olika bolag baserade i muslimska länder och kan konstatera att de visar sin fromhet i olika grad. På Etihad och Qatar kör man en liten bön i högtalarsystemet samt visar hela tiden riktingen mot Mecka i IFE. Dessa två, samt Turkish serverar dock glatt alkohol.
AirAsia (AK) serverar ingen alkohol och har enbart halalmat, men har i likhet med Turkish ingen bön.

På INGET av de flygbolag med hemvist i muslimska länder jag flugit med så har kabinpersonalen haft hijab. SAS skulle snarast bli unika om man tillät hijab.
Diavel
2017-05-02 15:09:39
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rutger och CC har tydligen inte förmågan att ta in att det här gäller UNIFORMERING, inte ett sätt att diskriminera olika människor. Om ni fortfarande inte fattar vad uniformering betyder, då rekommenderar jag att ni googlar detta. Har ni nånsinn sett en svensk Polis med slöja t.ex.
Pilot
2017-05-02 11:53:14
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Tror många utanför flyget inte inser hur stränga kraven är på uniformen.
Inga synliga tatueringar, ringar, eller för långt hår, regler för hur naglar, smink, skor, klockor skall se ut etc. Allt regleras, så att acceptera slöja blir rätt stort avsteg från alla dessa regler.


CC
2017-05-02 10:33:19
Håller med Rutger
SAS borde kunna erbjuda en liten sjal som matchar uniformen. Det är väl ändå kompetensen som skall avgöra när man anställer och ett flygbolag som SAS med internationell verksamhet och internationella kunder borde kunna hantera detta bättre.
Olle
2017-05-02 07:11:15
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rutger... varför ger du inte bara upp och accepterar.
Henrik
2017-05-01 23:03:56
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
En uniform är ju tänkt att vara just det.
Enhetlig och lätt att känna igen.
Jag har haft uniform i det militära och i ett
annat yrke. Har aldrig hört att någon haft ett
krav på att lägga till något eller ändra. Låt det
vara så. Stå på er SAS för att värna uniformens
ursprungliga ide!

På fritiden kan folk visa sin religion, gå i samedräkt
eller vara naken...
Kain
2017-05-01 22:23:34
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rätt ska va rätt. Det var jag som skrev inlägget nyss menat som svar till rutger. Inte skrivet av rutger.
Rutger
2017-05-01 22:00:52
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Ja, du har helt rätt. Krävdes säkert en hel stab för att uttrycka de tre extremt svåra orden.
"Vi har uniformsneutralitet".

Enormt mycket av SAS kapacitet användes och fokuserades rakt in i de tre extremt värdeladdade orden. Nu ligger hela SAS administrativa personal på rygg och flämtar av utmattning.

Antar att du förstår att jag tycker att du försöker göra en hel strutsfamilj av en fjäder...?
Rutger
2017-05-01 19:48:52
Kain
Ja du Kain - det verkar som SAS ledining lägger fokus på helt rätt saker för att fortsätta vara ett framgångsrikt flygbolag med stor lönsamhet och en lysande framtid.
Kain
2017-04-30 15:56:39
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rutger:

Detta är inget problem eftersom det som hänt inte egentligen har med religion att göra, utan helt enkelt uniformsmeutralitet. Om en tjänst köps in från annat bolag som har egen uniform så är det den som gäller. Hos SAS egna bolag är det däremot SAS egna uniform som används, och bäraren av den uniformen har ingen rätt att modifiera uniformen så att den ser annorlunda ut. Jag får inte vika upp kavajärmarna, jag får inte bära keps, jag får inte ha hål i knäna, jag får inte ha vilket skärp som helst, jag får inte ha sneakers eller hål i vilka synliga kroppsdelar som helst, jag får inte ha en grön tuppkam eller nitar, och nej. Jag får inte ha slöja. Det har inget med religon att göra, utan endast med att vi alla har EN OCH SAMMA uniform. Inte flera olika varianter....
SAS
2017-04-30 15:36:55
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Får man ha ett kors synligt i en kedja om halsen?
Rutger
2017-04-30 13:21:07
Svårt för SAS
Vad jag förstår sköter bara SAS sin egen incheckning på en handfull storflygplatser i Skandinavien. Hur nu SAS skall bete sig i eventuell upphandling av tjänsten på andra flygplatser runt om i världen där SAS inte har egen incheckning för att kunna beskydda sina känsliga konservativa gammelmoderater (enligt signaturen E SAS viktigaste kundgrupp) från att bli betjänade av olika typer av människor med olika religioner och därmed bli upprörda är en gåta. Dessutom kan SAS glömma att öppna nya linjer till destinationer som Teheran, Dehli, Mumbai där incheckningpersonal inte klär sig som SAS tycker är lämpligt.
Gh
2017-04-29 21:18:52
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Helt rätt av SAS, blanda inte in religion i kabinen, en klädpolicy är till för att följa därmed basta.
Vad hon däremot har på sig efter arbetstid är upp till henne.
Rutger
2017-04-29 17:29:03
E
Om SAS nya framtidsmålgrupp Scandinavian "Traveler" utgörs av konservativa gammelmoderater lär flygbolaget inte överleva så länge till.
Jens
2017-04-29 16:28:35
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Helt rätt SAS!!!!!! Kommer definitivt flyga mer med Er nu.
E
2017-04-29 15:16:14
Att Rutger
Om "konservativa gammelmoderater" är ett utdöende släkte är nog tveksamt, är snarare så att Reinfeldts flyktigvänliga politik gjorde att SD nu är Sveriges största parti.

Och, tittar man på US, UK, Frankrike osv så är det nog inga 68 vindar man ser.

Men, nu handlar detta om flyg och inte politik och, jag hävdar att affärsresenären, SAS huvudmålgrupp, är en vit medelålders man med "gammelmoderat" värderingar.

Att hålla denne nöjd är god affärsidé.

IKEA som Du nämner har en helt annan målgrupp.
Rutger
2017-04-28 21:56:18
E
Du har så rätt men jag trodde i min enfald att SAS var ett marknadsanpassat aktiebolag som behöver tjäna pengar - inte vara en värmestuga för utdöende "konservativa" icke-Reinfeldt-moderater.......

Och dessutom - vi talar inte om Lufthansa CC utan om personal på flygplatser. Åk till BA i London eller Lufthansa Munchen så blir du överraskad. Kanske är det dina "68-människor" du ser checka in. Eller varför inte ta en tur till Ikea men det duger väl inte som referensobjekt för konservativa gammelmoderater.
E
2017-04-28 18:35:48
Att Rutger
Tror inte Du behöver bekymra dig så mycket angående att detta skulle vara ett eknonomiskt självmål från SAS.

Deras målgrupp är knappast låginkomstgrupper såsom etniska minoriteter eller, miljöpartister med en allmänt negativ uppfattning om flyg.

Affärsresenären är.....kanske överraskande för dig....... en vit medelålders man........

Och, han är generellt moderat, och, då inte Reinfeldt varianten utan, en sann konservativ.

Ser det inte på någotsätt som ett sluttande plan som Du beskriver utan, att samhället äntligen, efter att ha dominerats av vänsterliberala sedan -68 svänger.


Det finns andra som Red Bulls CEO som tagit ut svängarna mer......

https://www.theissue.com/politics/red-bull-ceo-slams-forced-multiculturalism-and-mass-immigration-in-europe

Jag hade aktivt valt bort SAS som bolag om SAS skrivit något in PK andan om "det nya Sverige".

Har dessutom flygit rätt mycket med LH och har aldrig sett någon CC med slöja.

Själva idén med en uniform är att man representerar sitt företag och anonymiserer sig själv.

Då finns det inte plats för vare sig religösa symboler eller politiska.

För, accepterar man vissa symboler, då måste man givetvis acceptera alla, tror inte Du blivit lika nöjd om CC hade burit en nazist symbol?
Diavel
2017-04-28 17:38:53
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rutger, Jag tror du har missat poängen. Det är en fråga om uniformsreglement, och jag tror inte ett sekund på att något flygbolag i västvärlden tillåter uniformerat personal använda slöja.
Kaparn
2017-04-28 16:25:04
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rutger:
Om det är några som har gamla värderingar och unkenhet så är det dom du tror dig försvara. Varför ska vi ge avkall på våra traditioner och regler bara för att det kommer människor hit med en andra traditioner och regler? Känns mer och mer som att det här är ett sätt flytta fram sina positioner i den svenska debatten och politiken. Sedan kan jag hålla med om man borde ha informerat kvinnan i ett tidigare skede av processen. Men det är en helt annan fråga.
Rutger
2017-04-28 14:01:08
Diavel??
Hoppas det inte är personer som du som arbetar med SAS affärsstrategier och personalpolitik? Jag tycker det är mycket relevant att jämföra lönsamma bolag som Lufthansa, BA, Ikea som alla har personal i uniformer eller företagets logotyper - med eller utan en exakt definierad huvudbonad. Att en incheckningsperson (finns inte många kvar utom de som tar hand om lantisar och främlingsfientliga som inte klarar att använda en automat eller en mobil ??) på en flygplats skulle vara så märkvärdig är en gåta. Beslutat från SAS signalerar gammaldags värderingar och unkenhet - och ett sluttande plan.
Transgender
2017-04-28 12:54:44
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Tråden handlar om uniform och därför passade jag på att ställa frågan. Tack, då vet jag att skägg och kjol fungerar på SAS.
Diavel
2017-04-28 12:46:37
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Rutger, kom igen nu. Uniformerat personal på flygbolagen du nämnar får absolut inte bära slöja, trams inget annat. Microsoft, Ericsson m.v. är väl helt irrelevanta i det här sammanhänget.
Ture
2017-04-28 12:45:20
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Tack SAS, Då skall jag börja flyga mer med er.
Läste att i Danmark kommer en motion läggas fram att man som arbetslös förlorar sin a-kassa om man inte tar ett jobb....även om det innebär att man måste ta av sina religösa saker.
ABC@Transgender
2017-04-28 12:24:46
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Att som transgender bära det uppfattade könets uniform är tillåtet på alla stora flygbolag i Europa. Först ut tror jag British Airways var på 80-talet med en kapten som gick från att leva som man till kvinna.. Jag förstår dock inte vad detta har med denna tråd att göra? Könsidentitet har inget med religion, politik eller filosofi att göra.
Rutger
2017-04-28 10:53:05
SAS gör bort sig
Lufthansa, Ikea, BA, Ryanair, Easyjet, United, Hemköp, Google, Microsoft, Ericsson, SE-banken och de flesta lönsamma och framgångsrika företagen förstår värdet av att inte tacka nej till potentiella kunder och kundgrupper. SAS som borde leva på att förflytta människor mellan olika länder och kulturer säger sig värna om - VADÅ?

SAS har gjort ett ordentligt självmål.
EB
2017-04-28 09:33:20
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Bra SAS. Ska SAS rätta sig efter personers religösa läggning, eller har dom faktiskt rätt att bestämma själv ? Om det nu är så viktigt att bära detta kvinnoförnedrande klädesplagg, varför då inte jobba i Saudi eller Iran, där kan man bära det dygnet runt ? I Sverige har vi också bestämmelser, men vi ska som vanligt bli ifrågasatta
Transgender
2017-04-28 09:25:01
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Får en man som är transgender bära den kvinnliga uniformen på SAS eller blir det problem då?
Jervejint
2017-04-27 09:55:57
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Varför så ogina.
Jag tycker tvärsom att det är en ynnest att finna personal, t.ex på SAS som bär slöja (helst niqab).
Så slipper vi män omaket att finna kvinnan attraktiv och fantisera om ovidkommande saker som män oftast har i huvudet.

Hoppas SAS ändrar policy och tillåter framgent kvinnlig personal som så önskar, bära niqab, utanpå uniform.
:(
2017-04-27 09:09:30
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Om man har burit slöja hela sitt liv så kanske det inte är så lätt att ta av den. Jag kan känna så när våren kommer och jag ska sluta med halsduk, jag känner mig naken och otrygg.
Dansken
2017-04-27 02:33:51
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Tack sas ?. Trött på att vi alltid ska rätta oss. Slöja har vi inte på oss på flyget vad du gör hemma det skiter jag men kanske ska söka jobb utanför Sverige tips. Tack sas
Bertil
2017-04-26 23:05:35
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Brukar annars få höra att slöja är frivilligt och inget påtvingat från familj eller religion. Verkar därför enkelt att bara ta av den för att jobba. Ett fritt val i ett fritt land.
Jesus
2017-04-26 22:58:59
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Ska personalen representera bolaget, eller sig själva och sin tro? Om SAS gör slöja till en del av uniformen så ska alla ha det i kabinen. Manlig kabinpersonal får ha turban.
E
2017-04-26 22:38:58
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Tack SAS, hade de godkänt slöjor hade jag aldrig, någonsin, använt bolaget igen
Sv Nadia
2017-04-26 21:42:00
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Känns som om du är en till person som känner dig kränkt av detta? På SAS har vi inte slöja så enkelt är det. Vi kan inte ha slöja eller annat då vi kräver att man ha Råå sog scarfen/ halsduken så enkelt är det och dp går det inte ihop med slöja. Det finns hundratals som söker fåtal jobb och man får anpassa sog. Antar att du inte är insatt i branschen....
Inge F. Vidare
2017-04-26 20:56:53
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
@Nadia , Ingen bryr sig om vilken religiös övertygelse en check in medarbetare har. Men man ska inte få demonstrera vilken religion man tilhör när man har ett jobb som kräver uniform.
Alla ska vara lika, detta medför inte positiv särbehandling för folk som vägrar anpassa sig till f. ex. ett uniforms reglement
Till Nadia
2017-04-26 20:25:07
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Nadia: i 'World Democracy Index 2016' ligger Arab Emiraterna på plats 147. Sverige på plats 3.
Har du fler bra exempel?
ABC@Nadia
2017-04-26 18:55:04
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Hela arabvärlden vimlar av förtryckta kvinnor men just i Dubai jobbar kabin- och incheckningspersonal utan slöja såvida du inte menar den symboliska lilla näsduken som hänger ned på sidan från hatten. Emirates, Qatar, Ethiad, FlyDubai, Gulf Air och Oman är jobbar slöjfritt ombord. Annat är det i Saudi och Iran. Vi bor inte där.
Diavel
2017-04-26 18:50:32
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Vilken religion en flygvärdinna har är fullständigt likgiltigt. Han eller hon ska bara inte skylta med det!
Det finns nånting som heter en uniform, lilla Nadia, och andra som inte har fattat att dom inte bor i ett muslimskt land. Om man vill ha slöja på jobbet får man jobba för ett företag där slöjan ingår i uniformen.

2017-04-26 18:39:22
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Välkommen till det nya spännande Sverige.
Rel
2017-04-26 18:08:25
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
"Den är inget jag bara slängde på mig och slänger av mig igen hursomhelst."

Då antar jag att hon sover och duschar med den också. Om inte, varför går det bra att ta av den inför sömn och dusch, men inte för jobb?
Nadia
2017-04-26 17:04:39
Res runt lite extra SAS o du som gjorde inlägget
Res till Dubai kära SAS ledningen där har ni bekräftelse på högt
Utbildade beslöjade kvinnor inom operations, checkin, och övriga avd på flygplatsen
Ni borde skämmas att endast ta i beaktning ett fåtal passagerare åsikt om slöjan
Är både föråldrad och hänsynslös policy, ni borde röra om
I Er arbetspolitik och inte syssla med diskriminering, titta
På IKEA världen över inte fasiken har de gått emot allas rätt till arbete,
Oavsett religion, ursprung eller ålder. Det kallas för demokrati!!!
Kaparn
2017-04-26 17:02:20
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Till ABC: Håller med dig. Bra SAS.
H.P
2017-04-26 16:16:41
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Helt rätt av SAS! En uniform är en uniform och ingen annat. En snyftartikel av rang. Mig veterligen är det ingen som byter mot detta, i alla fall har jag inte sett det på mina dryga 17 år i bolaget....snyftartikel som sagt
Mohamed
2017-04-26 16:10:22
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Tänkte precis skapa en tråd om detta när jag såg din. Ja då får vi alltså läsa ett nytt snyftreportage om en som hon upplever det själv,diskriminerad muslim som inte vill anpassa sig efter dom svenska traditioner och regler som arbetsgivarna har här i landet. Ett tips vore kanske att söka jobb hos Emirates eller varför inte Qatar? Hoppas bara att inte SAS ger vika nu när skvallerpressen skriver om detta. Dom har ju även ett EU beslut att hänvisa till och det blir för mycket tjafs
Limpan
2017-04-26 15:43:39
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Instämmer! Applåder för Sas så länge ni håller religion och politik utanför
?
2017-04-26 15:22:34
SV: SAS vägrar beslöjad jobb. Tack SAS!!
Slöja är en tydlig markering att man lever under en kultur för förtryck och det känns inte direkt modernt i ett modernt samhälle. Vi måste bli av med förtrycket i Sverige!
 

Tillbaka

TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev