Tråden startades av: Diavel  2017-08-15 12:57:34
Ryanairs spritgräns 
Tydligen vill Ryanair att det ska bli förbud mot att inta mer än två enheter alkohol på flygplatsen innan en flygning, detta gäller passagerare förstås. Det är väl fortfarande så att det är upp till var och en att se till att inte vara full när man kommer fram til gaten. Annars blir man nekat ombordstigning.

Kanske Ryanairs syfte med det här är att folk ska köpa mer sprit ombord...

Intressant är också att man knappt vill betala för en flygbiljett, men att lägga hundratals kronor på flygplatsen på mat och drycka är helt okej...

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

råger
2017-08-18 11:06:40
SV: Ryanairs spritgräns
Stämmer, SU till BKK är en torr flight.
Icelandair borde göra samma sak, islänningar dricker kopiöst på flyg.
ABC
2017-08-15 13:39:06
SV: Ryanairs spritgräns
Det handlar endast om Brittiska resenärer. Alla som någonsin jobbat inom flyget i Storbritannien kan vittna om en totalt urspårad alkoholkultur vid flygresor. Väldigt många resenärer är mer eller mindre stupfulla redan när de går ombord på planet och nekas de servering dricker de upp sin medhavda sprit. Vi talar här inte om tonåringar utan vuxna människor ofta resande med barn. Problemen brukar askalera ju längre norrut du kommer i kungariket. Brittiska staten har infört en totalt tandlös lag där det är ett brott att vara full ombord på ett flygplan och spanska lokalpolitiker har gått så långt att de kräver alkoholförbud på flyg från UK. Förutom Ryanairs problem i Storbritannien har jag för mig att även Aeroflot har vissa problem i Ryssland och infört "torra" flygningar till Thailand och Kuba, rätta mig om jag har fel.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev