Tråden startades av: Nicklas  2018-06-21 00:28:42
Fakta, info mm 
Har många ggr tänkt varför det inte är mer ren fakta och information här på forumet, för det är väl meningen ? Inte är väl någon intresserad av att ett bolag ställer in just idag och imorgon ett annat. Ett lagas och något annat är försenat. Vinst och förlust. Detta ser vi ju i media o läser själva där. På Swedavia ser vi själva vilka som är sena eller för tidiga innan vi reser eller tittar för det är intressant.. Varför denna pajkastning främst mellan två bolag. Det är väl som fotboll, någon reser med ena och andra med det andra. Någon reser med båda eller många fler. Löjligt, ointressant och detta fortsätter året om. Även personangrepp här i forumet och allt detta leder ju ingenstans. Alla här är intresserade av flyg mm. Mycket som skrivs vet vi redan genom media. Dessutom leder det ingen vart. Vi flyger de bolag vi vill och nu slut på tjafset, eller hur ! Varför inte mer info om nya destinationer, tips och idéer, osv. Slut med pajkastning nu. För vem bryr sig om vad andra tycker om mitt favoritbolag, jag byter ej. Happy Midsommar alla.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Jonas
2018-06-24 17:18:47
SV: Fakta, info mm
Vilken konstig tråd. John Silver och Nicklas är 2 av pajkastarna...från SAS.
sv John Silver
2018-06-22 11:49:26
SV: Fakta, info mm
Vad menar du? Du är ju en av pajkastarna.
CFIT
2018-06-22 02:07:32
SV: Fakta, info mm
Detta är det överlägset bästa inlägg jag någonsin läst på detta forum!!!

För helt ärligt börjar det bli dags för moderatorerna att bestämma sig.
Antingen så fortsätter detta vara ett forum för wannabes och flygledare med rent av negativ publicitet för flygbranschen. Eller så fokuserar man på ett informativt flygforum.

Nu menar jag inte att flygledare och wannabes inte får komma med inlägg, men snälla, vem f-n bryr sig om vem av LFV eller ACR som har de bästa anställningsvillkoren, eller varför en viss företagsledning bestämt sig för att investera en viss summa i en viss typ av maskinpark. För sådana generella frågor, helt utan flygkoppling, finns det så många andra mycket bättre forum att diskutera i. Vad sägs om Di och Eurocontrols "Skyway magazine"?
John Silver
2018-06-21 20:39:12
SV: Fakta, info mm
Ja, klart du har rätt. Men det här sajtet har länge varit ett värdelöst pajkastnings sajt pga. att alla får vara anonyma. Om det var så att man var tvungen att logga in, är jag säker på att nivån skulle höjas avsevärt.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev