Tråden startades av: Christian  2018-08-17 20:49:16
easyJet nu till både TXL och SXF 
Såg på easyJets webbsida att de from slutet av oktober flyger både till Berlin Tegel och Berlin Schönefeld från Stockholm Arlanda. Vet någon orsaken till detta och om kvällsflygningen till SXF är något tillfälligt? Det betyder alltså att två flygningar kommer gå i princip samtidigt varje kväll från Arlanda men till de båda Berlinflygplatserna?

Någon som har mer information kring detta?
Min egna teori är att Berlin fortfarande är såpass populärt resmål och avsaknaden av de fem gamla dagsturerna från airberlin kanske gett easyJet vind i seglet iom att de nu kan konkurrera från båda sina baser i Berlin (SAS på TXL och Norwegian på SXF?) Med tre turer varje dag knycker de passagerare från de andra flygbolagen?

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

ox
2024-03-14 00:51:05
SV: easyJet nu till både TXL och SXF
Nu har easyJet helt lämnat Berlin - Arlanda.

Till Sverige flyger nu bolaget enbart till Arlanda från Geneve.
pf
2018-08-21 09:00:10
SV: easyJet nu till både TXL och SXF
Easyjet holdt til på Schønenfeld(SXF) lang tid før man kjøpte deler av Air Berlin.

Kan det være så at man må holde på slots på alle tre involverte lufthavner, og derfor det trafikkprogrammet som er med "dobbelt" Stockholm, slik trådstarter skriver ?

Og, siden det flyes slik, da virker det jo også som trafikkgrunnlaget er tilstede.

De ganger jeg har reist med Easyjet, de virker langt mer vennlige enn Ryanair-og cabin-crew er ikke så pågående som FR hva gjelder salg. Easyjet er et knepp opp fra FR.

A.Ttif
2018-08-20 19:45:46
SV: easyJet nu till både TXL och SXF
easyJet har kanonpriser och är punktliga.

CPH-TXL SEK 327 enkel inklusive skatt. På torsdag
Christian
2018-08-19 20:02:50
SV: easyJet nu till både TXL och SXF
Ja, jag tyckte också att airberlin var toppen med riktigt bra priser, bra service med trevlig besättning. Och framför allt de fem avgångar varje dag gav bred valmöjlighet när på dagen man ville resa. Tror easyJet skulle tjäna på att ha en avgång mitt på dagen istället för två avgångar kl 20 som flyger till varsin Berlinflygplats.
Kalle
2018-08-18 14:18:46
SV: easyJet nu till både TXL och SXF
Jag saknar airBerlin... Bra service, glada och trevliga medarbetare, mycket bra priser och perfekta flygtider. Nästan aldrig förseningar.
Nu vågar man ju knappt boka resor (oavsett destination) med varken SAS eller Norwegian, tycker det står dagligen om folk som har blivit strandsatta...
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev