Flygtorget.se

BRA söker Head of Key Account Management

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Braathens Regional Airlines

Tjänstebeskrivning:
Till vår säljavdelning söker vi en Head of Key Account Management. I den rollen är du en del av den centrala avdelningen som är navet i säljavdelningen såväl strategiskt som operativt. Du utvecklar och underhåller relationerna med BRA:s största och viktigaste kunder och ser till att säljavdelningen når uppsatta strategiska och volymmässiga mål.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Head of Key Account Management leder du företagets strategiska planeringsprocesser och utvecklar resultatmål, försäljningsmål och kritiska delmål på månads- och årsbasis för flera olika målgrupper inom B2B segmentet. Du kommer att arbete nära våra kunder vilket bland annat innebär att regelbundet utvärdera/bedöma, tydliggöra och värdera kundernas behov. Som ledare har du en mentorsroll gentemot nyckelpersoner på säljavdelningen och inom hela organisationen, i alla delar som rör Key Account Mangement samt är den som initierar och genomdriver projekt som i huvudsak är riktade mot B2B segmentet generellt eller specifika kundprojket.

I din roll som Head of Key Account Management är du även ansvarig för att uppnå avdelningens utsatta mål för lönsam försäljningsvolym inom B2B och för att de övergripande försäljningsmålen uppnås. Du strävar hela tiden efter att skapa nya initiativ för att stärka flygbolagets position på marknaden. Utöver detta kommer du att spela en viktig roll i att skapa och underhålla långvariga relationer med BRA:s största kunder, genom långsiktig planering och förståelse. Samarbeten med andra avdelningar, såsom marknads- och ekonomiavdelning, revenue management och produktavdelning är en viktig del av arbetet för att kunna genomföra och säkerställa att de satta målen uppfylls och projekten genomförs i sin helhet.

Kvalifikationskrav:
• Adekvata högskolemeriter inom försäljning, marknadsföring, ekonomi eller liknande.
• Erfaren i upphandlingar inom både det privata och offentliga, har mycket goda kunskaper inom LOU.
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom Key Account Management.
• Vana av att arbeta i projektform.
• God kommunikativ förmåga är ett krav då en stor del av arbetet kommer att innebära att skapa såväl interna som externa processer och rapporter.
• Vana av att ha arbetat i en decentraliserad organisation är ett krav.
• Du ska kunna uppvisa en meritlista som innehåller prestationer där du överträffat försäljningsmål och skapat starka och långvariga kundrelationer.
• Rollen kräver att du har minst tre års branschvana och har stor vana att arbeta i projektform

Som person är du engagerad och samarbetsvillig och mycket initiativrik som sporras av förändring och att prova nya saker som ger bättre affärer. Du är mycket bra på att arbeta i grupp och involvera andra i dina beslut. Självklart är du resultatinriktad, prestigelös, ödmjuk, och en effektiv förhandlare. En stor del i ditt arbete kommer att innebära att kunna hantera komplexa kunder, nå deadlines och kunna hantera flera projekt samtidigt. Därför ställer tjänsten krav på att du är stresstålig och har mycket god organisationsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 månaders provanställning) baserad på BRA:s säljkontor i Stockholm, ett stenkast från Bromma Flygplats.

Vi erbjuder ett spännande jobb i en rolig och krävande bransch. I rollen är du ytterst delaktig i att ta fram strategier och genomföra aktiviteter som ökar försäljningen och stärker varumärket gentemot företagsmarkadens olika målgrupper. Du kommer att arbeta brett med en rad olika avdelningar och kunder, placerade i hela Sverige. Resor förekommer frekvent i arbetet till våra destinationer runt om i Sverige.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 mars. Du söker via länken nedan. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök därför så snart som möjligt.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta en emot ansökningar via post eller email.

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår Operationella Försäljningschef, Hans Johansson på hans.johansson@flygbra.se

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Arbetsplats Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines
Box 37
Bromma flygplats
20120 Malmö
Stockholm, Sverige
Braathens Regional Airlines
Box 37
Bromma flygplats
20120 Malmö
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.flygbra.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Hans Johansson
hans.johansson@flygbra.se
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2017-03-15
Ansökan sker via företagets hemsida http://www.flygbra.se/brajobb

Ansvarig för denna annons: Braathens Regional Airlines AB (556590-8349)
Skapad: 2017-02-17 14:39:25
Senast uppdaterad: 2017-02-22 12:58:15

Till listan med alla annonser

Flygtorgets nyhetsbrev