Flygtorget.se

Systemansvarig förvaltare, teknisk flygtrafiktjänst för tornsystem

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia AB

Tjänstebeskrivning:
Swedavias avdelning för flygtrafiktjänstfrågor (ATM) står inför nya och spännande utmaningar när Swedavia formas och utvecklas för framtiden. Vi söker nu Systemansvarig förvaltare för teknisk flygtrafiktjänst. ATM har det övergripande koncernansvaret för att utveckla och säkerställa kvalitet, funktion och prestanda för lokal flygtrafiktjänst och den infrastruktur och de system som flygtrafiktjänsten kräver inom Swedavia. ATM ansvarar för att utrustningen för kommunikation, navigation, radar och meteorologiska system (CNS/ MET) lever upp till gällande lagar, bestämmelser och regelverk samt arbetar med anskaffning, drift, förvaltning och utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som Systemansvarig förvaltare teknisk flygtrafiktjänst kommer du att arbeta med problemanalys från driftgående system och testsystem. Planering, genomförande och uppföljning av validerings- och verifieringsaktiviteter på nya mjukvarureleaser samt medverka i framtagning och granskning av specifikationer för ny funktionalitet för Swedavias torn-system. Du har ansvar för att säkerställa kvalitet, funktion och prestanda med en koncerngemensam syn, där även Swedavias övriga verksamheter och intressen beaktas. Tillsammans med avdelningen utvecklar du strategiskt verksamheten, utgör stöd och kompetens. Du bedriver en kontinuerlig omvärldsbevakning inom ATM-området och följer den internationella utvecklingen och omsätter dina kunskaper i strategier för Swedavia. Du deltar proaktivt i flygsäkerhetsarbetet med en hög säkerhetskultur och bidrar till att verksamheten alltid bedrivs med flygsäkerhet, kvalitet och hållbarhet som grund. Du är lyhörd för flygplatsernas behov.

Kvalifikationskrav:
Din profil
Som systemansvarig förvaltare har du erfarenhet av utveckling och validering av större datorsystem. Du har erfarenhet från flygbranschen till exempel från flygbolag, flygtrafikledning eller flygplatsverksamhet och har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Du är en engagerad person som tillsammans med våra flygplatser och flygtrafiktjänsten hittar lösningar som är anpassade efter deras behov. Du tycker om att arbeta med många kontakter och du möter andra med ett öppet sinne och nyfiket sätt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av att ta fram underlag och kravställa avseende offerter samt underlag och specifikationer inför upphandlingar samt erfarenhet av att leda och driva projekt är meriterande.

Vi erbjuder
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.
På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här:
http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Stockholm Arlanda Airport. Tillträdesdatum snarast. Tjänsteresor till Swedavias andra flygplatser förekommer. För mer information om tjänsten kontakta Elisabeth Sallfeldt, Chef Swedavia ATM, 010-10 90 179.

Välkommen med din ansökan senast 9 mars 2017

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Swedavia AB
...
190 45 Stockholm-Arlanda
Sigtuna, Sverige
Swedavia AB
...
190 45 Stockholm-Arlanda
Sigtuna, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.swedavia.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Elisabeth Sallfeldt, Chef Swedavia ATM
010-10 90 179
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2017-03-09
Ansökan sker via företagets hemsida http://goo.gl/0cej9R

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2017-02-17 16:54:04
Senast uppdaterad: 2017-02-17 16:54:04

Till listan med alla annonser

Flygtorgets nyhetsbrev