Flygtorget.se

Serviceinriktade lastare med C-körkort till Arlanda

Antal tjänster: 20
Arbetsgivare: Academic Work

Tjänstebeskrivning:
Tjänsten för dig som vill arbeta med service i en internationell och mycket spännande miljö på Arlanda flygplats! Vill du köra lastbil, gillar att vara aktiv och trivs när det är högt tempo är det här rätt tjänst för dig.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Gate Gourmets räkning 20 lastare med C-körkort till Arlanda Flygplats. Vår kund har högsäsong under april/maj-september och behöver därför utöka sin personalstyrka under den perioden. Efter den perioden finns chans till förlängning via Gate Gourmet. Möjlighet till start redan under mars finns även!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund, Gate Gourmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
Som lastare kommer du att med en high-loader köra måltidsvagnar till flygplanen för att sedan lasta ombord dessa.

Du kommer till exempel att:
- Fylla highloadern enligt din körorder som du blir tilldelad
- Ansvara för att lasten som levereras till flygplanen är korrekt samt har korrekt temperatur
- Lasta ombord leveransen på flygplanen enligt de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns
- Hjälpa packningsavdelningen vid behov

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och inte är rädd för att ta i! Arbetstempot är stundtals högt och det är viktigt att du upprätthåller Gate Gourmets höga servicefokus även då det är mycket att göra.

Kvalifikationskrav:
VI SÖKER DIG SOM

- Har C-körkort och erfarenhet av att köra lastbil.
- Talar och förstår svenska samt engelska. Löpande instruktioner och kommunikation via telefon sker på svenska och en del kommunikation med flygplanspersonalen sker på engelska.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du ansvarsfull och gillar att arbeta under högt tempo då det är viktigt att lasten som levereras är korrekt och att du håller de deadlines som finns samtidigt som du aldrig får tumma på säkerheten. Då du kommer att möta nya människor dagligen ser vi att du trivs med detta och tycker om att ge bra service. Att du är trevlig och har en positiv inställning ser vi som ett stort plus! Tjänsten innebär en mycket lyft och en hel del packning, därför vill vi även att du ska trivas med fysiskt arbete.

Vår kund tillämpar 3-skift vilket innebär att du ska kunna jobba både morgon-, dag- och nattpass.

- Start: Början av april, slutet av april eller början av maj med betald utbildning i två veckor. Då 20 personer kommer att starta i tjänsten, kommer utbildningstillfällena att delas upp under dessa perioder. Möjlighet att börja tidigare än april finns, förtydliga gärna i din ansökan om detta är aktuellt för dig. Möjlighet till start redan under mars månad finns också.

- Omfattning: Heltid ca 6 månader, efter det finns chans att gå över i en anställning hos Gate Gourmet.

- Placering: Driftvägen 2, Arlanda

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Detaljer kring tjänsten:
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Gate Gourmet
Driftvägen 1
190 60 Stockholm-Arlanda
Sigtuna, Sverige
Academic Work
-
190 60 Stockholm-Arlanda
Sigtuna, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. 450 personer arbetar i Sverige, varav en stor del i Stockholm, på kontoret med anslutning till Arlanda. Att arbeta hos oss innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka.

http://www.gategourmet.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Academic Work Gabriella Moskowicz
stn06@academicwork.se
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2017-03-17
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.academicwork.se/annons/serviceinriktade-lastare-med-c-korkort-till-arlanda/14981949
Övrigt angående ansökan Ange: 14965939 när du har frågor om tjänsten!

Ansvarig för denna annons: Academic Work. (556559-5450)
Skapad: 2017-02-17 17:19:00
Senast uppdaterad: 2017-02-17 17:24:14

Till listan med alla annonser

Flygtorgets nyhetsbrev