Flygtorget.se

Business Optimization Manager inom Aviation Business till Swedavia

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia AB

Tjänstebeskrivning:
DRAFTAviation Business är en koncernfunktion inom Swedavia. Inom Aviation Business ansvarar vi för att utveckla affärer och relationer med både nya och befintliga flygbolagskunder.

Vi utvecklar Swedavias flygplatser utifrån målen flygtillgänglighet, lönsamhet och kundnöjdhet. Vi arbetar utifrån ett kommersiellt perspektiv där våra produkter och tjänster ska skapa nytta för resenärer och flygbolagskunder.

Inom Aviation Business arbetar idag 17 personer. Vi har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt av flygtrafiken på våra 10 flygplatser och står nu inför en spännande utveckling av både produkt, tjänsteutbud och flygplatsinfrastruktur till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som Business Optimization Manager inom Aviation Business, kommer du arbeta nära Swedavias marknadsanalys och kapacitetsanlysfunktioner. Du kommer att analysera utvecklingen på flygmarknaden och bidra med marknads- och kundinsikter vid utarbetande av prognoser och kapacitetsanalyser för Swedavias flygplatser. Du kommer även ansvara för att utveckla mål kopplade till prognos och kapacitetsarbetet.
I ditt löpande arbete kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor för att stärka utbudet av flyglinjer, utveckla vårt erbjudande och medverka i kunddialoger. Du kommer även att delta i olika arbetsgrupper och samarbeta med olika funktioner inom Swedavia som arbetar med kapacitetsfrågor, både utveckling och optimering. Genom att sprida kunskap och insikter om vår affär bidrar du till ökade kundinsikter i vårt förändringsarbete.
I arbetet ingår även utveckling av analys och prognosmetoder samt utveckling av analysverktyg tillsammans med Market Insights på Swedavia.
Tjänsten är placerad på Stockholm Arlanda Airport. Du rapporterar till Director Aviation Business.

Kvalifikationskrav:
Din profil

Vi ser att du är högskoleutbildad, civilekonom, logistiker eller liknande, och givetvis är det meriterande med erfarenheter av flygbransch/flygplats. Du har ett brinnande intresse för både marknad och analys.

För att lyckas i rollen krävs också en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. Du har en utåtriktad, samarbetsorienterad och förtroendeingivande personlighet. Samtidigt trivs du med att arbeta självständigt, är analytisk och gillar problemlösning.

Vi förutsätter att du är drivande, har ett starkt kund- och marknadsfokus och är affärsmässig i allt du gör. Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla Swedavias och våra kunders affär!

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som ett hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på vår hemsida.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Stockholm Arlanda Airport. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor går det bra att kontakta Elizabeth Axtelius, Director Aviation Business, på telefonnummer 010-109 01 27.

Välkommen med din ansökan senast den 28 januari 2018.

Arbetsplats Arbetsgivare
Swedavia AB
---
190 45 Stockholm-Arlanda
Stockholm, Sverige
Swedavia AB
---
190 45 Stockholm-Arlanda
Stockholm, Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Elizabeth Axtelius, Director Aviation Business
010-109 01 27
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-01-28
Ansökan sker via företagets hemsida http://goo.gl/DSDKkZ

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2018-01-09 09:46:16
Senast uppdaterad: 2018-01-12 09:23:45

Till listan med alla annonser

Pilot.no
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev