Flygtorget.se

HR Business Partner Stockholm

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Braathens Regional Airlines

Tjänstebeskrivning:
Vi utökar vår HR-avdelning på Bromma och söker nu en HR Business Partner som har till uppgift att implementera, säkerställa och utveckla BRAs gemensamma HR-processer.

Som HR Business Partner hos oss kommer du främst att arbeta mot vår kabinavdelning som support till kabinavdelningens ledning samt våra Cabin Crew Managers runt om i landet. Det innebär både dagliga operativa ärenden men också frågor av mer strategisk karaktär. Du bistår främst med kunskap om regelverk, arbetsrättsliga lagar, kollektivavtal samt ”Best Practice” inom organisations- och medarbetarutveckling. En stor del av din tid kommer du att lägga på fackliga överläggningar och möten, kollektivavtalsförhandlingar och tolkningar, rekryteringsprocesser, rehabiliteringsärenden samt arbetsmiljöfrågor. Du arbetar även med HR-avdelningens uppdrag att utveckla organisationen och medarbetarna mot BRAs övergripande strategiska mål och ansvarar för vissa övergripande HR-projekt som rör hela bolaget.

Kvalifikationskrav:
• PA-utbildning eller motsvarande kunskaper
• Erfarenhet från HR-arbete i en serviceorganisation med både tjänstemän och kollektivanställda
• Mycket goda arbetsrättsliga kunskaper
• Gedigen förhandlingsvana
• Rekryteringserfarenhet
• Erfarenhet av chefsstöd i HR-frågor
• Erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete
• Erfarenhet av rehabiliteringsfrågor

Du behärskar svenska väl i skrift och tal samt har goda kunskaper i engelska. Du är en van användare av MS Officepaketet. Meriterande är erfarenhet av AGDA PS, Time Care samt certifiering i Predictive Index tester.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en utvecklingsorienterad och analytisk person med god organisatorisk förmåga. Du är lösningsfokuserad och kan på ett smidigt och kreativt sätt leverera konstruktiva lösningar. Som person är du kommunikativ, lyhörd, prestigelös, har god samarbetsförmåga och vilja att vara med och påverka. Du har integritet samt en stark personlig drivkraft som styr ditt arbete på ett tydligt sätt. Vidare är du bra på att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med chefer, fackliga organisationer och medarbetare i verksamheten.

Tjänsten är baserad på Bromma och det ingår en del resande till framför allt Malmö men också andra orter som vi är verksamma på. Mycket av resandet sker av naturliga skäl med flyg, men då det även kommer att krävas bilkörning är B-körkort ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
En HR Business Partner inom BRA har en bred och utvecklande uppgift som spänner över alla nivåer i verksamheten. Du kommer vara en del av en driven organisation och bransch som ständigt utvecklas. Du får egen utveckling löpande för att även kunna utveckla andra. Vi erbjuder goda förmåner på tjänster inom resebranschen, kollektivavtalade villkor och prioriterade satsningar på Friskvård & Hälsa.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om du har frågor får Du gärna ringa till:
Carin Aulin, HR Business Partner, 070-606 24 56
Martin Erkenborn, Chef Kabinavdelningen, 070-668 62 65

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 februari 2018.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Arbetsplats Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines
Box 37
Bromma Flygplats
168 67 Stockholm
Stockholm, Sverige
Braathens Regional Airlines
Box 37
Bromma Flygplats
168 67 Stockholm
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen
På BRA går vi till jobbet för att göra skillnad för människor från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi vill göra krångligt till enkelt och knyter samman Sverige i ett oöverträffat linjenät med Bromma - Stockholms cityflygplats - som nav. Nu söker vi en ny kollega som vill arbeta mot vår vision om att vara Sveriges närmaste flygbolag.

http://www.flygbra.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Carin Aulin
070-606 24 56
Martin Erkenborn
070-668 62 65
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-02-04
Ansökan sker via företagets hemsida http://www.flygbra.se/brajobb

Ansvarig för denna annons: Braathens Regional Airlines AB (556590-8349)
Skapad: 2018-01-11 10:36:01
Senast uppdaterad: 2018-01-11 10:38:12

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev