Flygtorget.se

Ramptekniker till Bromma Stockholm Airport

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia

Tjänstebeskrivning:
Bromma Ground Handling ansvarar för bagage- och godshantering till och från flygplan, avisning, bogsering samt toalett- och vattenservice. Flygbolagen är våra kunder och vi försöker på bästa sätt möta deras behov genom bra samarbete, hög leveransvilja och goda kunskaper inom Ground Handling.

Dina arbetsuppgifter

Som Ramptekniker kommer du initialt arbeta med lasting och lossning av bagage. Du blir en del av en engagerad grupp som tillsammans gör sitt yttersta för att leverera en bra produkt till våra flygbolag. Möjligheterna till vidareutbildning är goda och du kommer ha en varierad vardag innehållandes många olika arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav:
Din profil

Arbetet innehåller många fysiskt ansträngande moment vilket förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. Om du redan är utbildad loadmaster eller har tidigare erfarenhet av avisning är det mycket meriterande. Du innehar giltigt B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta såväl i grupp som att självständigt utföra uppgifter. Du är ansvarstagande, nyfiken, positiv och har mycket god samarbetsförmåga.
Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Tjänsterna är deltidsanställningar på 75% och vi tillämpar provanställning.Tjänsterna innebär skifttjänstgöring. Placeringsort Bromma-Stockholm. För mer information kontakta någon av gruppcheferna, Babbis Stavropoulos, 010-1094064, Manuel Ferre, 010-1094062 eller Jamal Bougmza, 010-1094065.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2018. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Arbetsplats Arbetsgivare
Bromma Airport
...
168 67 Bromma
Stockholm, Sverige
Swedavia
Bromma-Stockholm
168 67 Bromma
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.swedavia.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-02-28
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ramptekniker-till-bromma-stockholm-airport/

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2018-01-12 17:48:31
Senast uppdaterad: 2018-01-12 17:49:28

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev