Flygtorget.se

El- och Systemtekniker

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Örnsköldsvik Airport

Tjänstebeskrivning:
Fjärrteknik spelar en viktig roll i morgondagens lufttrafik och Örnsköldsvik Airport är först i världen med att använda fjärrstyrda torn. Det innebär att alla avgångar och landningar fjärrstyrs från Remote Tower Center i Sundsvall.

Arbetsbeskrivning:
Tycker du om att veta precis hur din arbetsdag kommer att se ut? Då är det här jobbet inget för dig. Gillar du däremot att ha många och varierande arbetsuppgifter som spänner över många kompetensområden, och vill arbeta på en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Ja, då ska du söka jobb på Örnsköldsviks Airport!

Till vår verksamhet söker vi nu en Drifttekniker(DT) med inriktning el- och systemteknik. Rollen innebär i huvudsak arbete med service, drift och underhåll av flygplatsens kraftförsörjning, banljusanläggning, ventilation, värmepannor och övriga system. Dessutom ingår tillsyn samt underhåll av anläggning och markområden, delta i flygplatsens säkerhetsarbete samt ramptjänst. Ramptjänst innebär att du utför för det arbete som sker närmast flygtrafiken, så som lastning/lossning av bagage och avisning av flygplan.

Tjänsten innebär en bredd i arbetsuppgifter med utgångspunkt från ovan beskrivning, men eftersom flygplatsen arbetar som en helhet så innefattar ditt arbete också andra på flygplatsen förekommande arbetsuppgifter.

Arbetet innebär skiftgång med för-, eftermiddags och helgpass. Tjänsten är tillsvidareanställning och heltid med placeringsort Örnsköldsvik.

Kvalifikationskrav:
Vem är du?
Vi söker dig som har

- minst treårig gymnasieutbildning med el-inriktning (installation, automation, elektronik eller datateknik), eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt
- goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
- körkort B
- minst något års relevant arbetslivserfarenhet, helst inom elinstallation
- goda IT-kunskaper och administrativ förmåga

Det är meriterande med erfarenhet av drift och underhåll från eldistribution eller industrianläggningar. Det är också meriterande med kunskap inom styrsystem, reservkraft, högspänning, UPS, batterisystem, samt erfarenhet av telesystem, datasystem och nätverk.

Som person har du har en väl utvecklad förmåga att se till helheten i arbetet. Ditt arbete präglas av god servicekänsla och du stimuleras av och ser utmaningar i förändringar. Stor vikt fästes vid din personliga lämplighet att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och själv planera och styra din dag. Du är lyhörd för verksamhetens behov och trivs med att lösa problem. Du behöver också ha förmåga att hantera oförutsedda händelser på ett kontrollerat, flexibelt och konstruktivt sätt.

Tjänsten ställer krav på god fysisk förmåga och du måste uppfylla de grundkrav som ställs för fält-, ramp- och flygplatsbrandman enligt gällande regelverk. Säkerhet har hög prioritet på Örnsköldsviks Airport, därför genomför vi också en säkerhetsprövning och läkarundersökning samt drogtestning innan beslut om anställning.

Vad kan vi erbjuda dig?
I Örnsköldsvik är det lokala engagemanget för flyget stort. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Örnsköldsvik, där näringslivet blomstrar och där omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med puls och atmosfär, med en variation i arbetsuppgifter som du knappast kan hitta någon annanstans. Som medarbetare är du viktig i vårt arbete med att skapa en attraktiv arbetsplats med utgångspunkt i våra värderingar: affärsmässiga, ansvarstagande och attraktiva. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning. Vill du bli en av oss?
Sök då jobbet.

Kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Maria Håkansson, 0660-59972, maria.hakansson@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Örnsköldsvik Airport
Västanå 100
896 91 Husum
Örnsköldsvik, Sverige
Örnsköldsvik Airport
Västanå 100
896 91 Husum
Örnsköldsvik, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Örnsköldsvik Airport AB är ett kommunalt bolag som ingår i Örnsköldsviks kommunkoncern. Bolaget arbetar för att öka Örnsköldsviks tillgänglighet till omvärlden. Vi erbjuder reguljärflyg till Stockholm (Arlanda) samt charterdestinationer. 30 personer arbetar inom Örnsköldsviks Airport AB men totalt har ett 70 tal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. På Örnsköldsvik Airport finns elva företag i form av flygbolag, restaurang, hyrbilsföretag, taxibolag, helikopterföretag samt den lokala flygklubben. Här finns restaurang, konferensmöjligheter, utställningsytor etc. Avståndet från flygplatsen till Örnsköldsvik centrum är 25 minuter. Läs mer på: www.oer.se

http://oer.se/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Rekryteringskonsult Maria Håkansson
maria.hakansson@se.experis.com
+46 660 599 72
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-04-08
Ansökan sker via företagets hemsida http://goo.gl/epFdfi

Ansvarig för denna annons: Örnsköldsvik Airport AB (556838-9968)
Skapad: 2018-03-09 18:43:13
Senast uppdaterad: 2018-03-09 18:44:21

Till listan med alla annonser

Air BP
BAM
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev