Flygtorget.se

BAM söker Konstruktionsingenjör El/Avionik till vår DOA (Part-21)

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Bromma Air Maintenance AB

Tjänstebeskrivning:
Bromma Air Maintenance AB är ett av Nordens största flygunderhållsföretag för små och medelstora flygplan och helikoptrar i privat och kommersiell drift, med mer än 35 år i branschen. Vi erbjuder Part-145 verkstad och även DOA och POA tjänster till kunder i våra hangarer på Bromma och Norrköpings flygplatser. Vi utför även tillsammans med LFV med våra två Beech 200:or kalibrering av ANS (Air Navigation Services). Vi söker vi nu en flygintresserad och kvalificerad konstruktionsingenjör med minst fem års dokumenterad erfarenhet av designarbete inom El och Avionik.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med uppgifter inom hela kedjan från idé till färdig produkt. Vi arbetar med att ta fram lösningar för modifiering och reparation av luftluftfartyg. Vilket innebär allt från systemdesign, utveckling och verifiering. Vi är ett team på c:a 5 personer med ett öppet och transparent arbetsklimat där varje medarbetare tar stort eget ansvar för sitt arbete och sin egen utveckling.
Som konstruktionsingenjör medverkar du i designavdelningens arbete med att omsätta kundens krav och behovsbild till tekniska krav och systemarkitektur. Ur ett affärsmässigt perspektiv bidrar du till att definiera rätt lösning med hänsyn taget till kostnad, tid och prestanda. Du är med i framtagning och granskning av konstruktionsunderlag och certifieringsdokument som i sin tur kan granskas av luftfartsmyndigheten EASA.
Du blir en viktig kugge i vår organisation och det krävs att du är engagerad, flexibel och målinriktad. Tempot kan tidvis vara högt med många arbetsuppgifter och uppdrag på gång samtidigt vilket passar dig som också är lösningsorienterad och ser utmaningar snarare än problem och kan hantera olika arbetssituationer utan att ge avkall på kvalitet. Du kommer att ingå i ett team av glada konstruktörer med olika åldrar och bakgrund men med samma mål: att trivas på jobbet och leverera det som förväntas.
Mer om tjänsten och kvalifikationskrav samt om företaget finns att läsa på vår hemsida.

Kvalifikationskrav:
Utbildning/examen motsv. civil-/högskoleingenjör med inriktning El/Avionik eller annan likvärdig teknisk bakgrund. Erfarenhet av projektledning och arbete i en Part-21 DOA, väl förtrogen med gällande regelverk och certifieringsspecifikationer. Behärskar Officepaketet, svenska/engelska i tal och skrift. Kunskap inom: Draft Sight (Dassault Systems), Solid Works Electrical och Solid Works.
Urvalsfaktorn ”personlig lämplighet” kommer att värderas högt vid tillsättningen då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Bromma Air Maintenance AB
Hangar 4, Bromma Flygplats
168 67 Bromma
Stockholm, Sverige
Bromma Air Maintenance AB
Hangar 4, Bromma Flygplats
168 67 Bromma
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen
En säkerhetskontroll vid ev anställning kommer att genomföras då arbetet bedrivs inom Flygplatsens område.
Mer om företaget och tjänsten finns att läsa på vår hemsida.

http://www.bam.aero
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Lars Kangasniemi
lars.kangasniemi@bam.aero
08-56619030
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-05-13
Ansökan skickas med e-post job_bam@bam.aero
Märk din ansökan med Konstruktionsingenjör
Övrigt angående ansökan Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till job_bam@bam.aero

Ansvarig för denna annons: Bromma Air Maintenance (556148-8106)
Skapad: 2018-04-13 15:37:46
Senast uppdaterad: 2018-04-13 16:03:24

Till listan med alla annonser

BAM
Saab
Air BP
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev