Flygtorget.se

Crew Training & Engagement Support

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: gateretail

Tjänstebeskrivning:
Crew Training & Engagement Support till ett ledande företag inom Travel Retail söker en vikarie för 3 månader.

Du kommer tillhöra ett drivet team baserat i Stockholm och arbetar tillsammans med vår Crew Training & Engagement Manager.
Som Crew Training & Engagement support kommer du administrativt supportera den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bestå i:


- Säljtävlingar – Tillsammans med Crew Training & Engagement Manager utarbeta långsiktig plan för säljtävlingar med klar ambition att motivera crew till ökad försäljning. Hantera genomförandet av säljtävlingar genom information till crew, uppföljning av resultat samt distribution av vinster.
- Information – sammanställa information om försäljning, nytt sortiment och marknadsmaterial samt nya rutiner/procedurer löpande. Kontinuerligt uppdatera manualer.
- Genomföra utbildningar som är anpassade efter kundens unika behov.

Kvalifikationskrav:
Vi ser att du har arbetat inom flygbranschen, gärna som Cabin Crew, är kvalitetsdriven, noggrann, självgående och driven. Du har god pedagogisk förmåga, har lätt att entusiasmera människor och får fram ditt budskap.
Har du erfarenhet från OBT/Skytrader är det meriterande.
Vi ser att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten skall tillsättas omgående och är under 3 månader. Maila ditt CV och personliga brev till: jangstrom@gategroup.com

Sista ansökningsdag är 14 november 2018

Arbetsplats Arbetsgivare
gateretail
---
--- ---
Sverige
gateretail
---
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Om GateRetail
gateretail ingår i gategroup som är den ledande återförsäljaren av produkter, tjänster och effektiva lösningar för att höja flygresenärens upplevelse ombord. gateretail är idag en av världens största inom travel retail med siktet inställt på fortsatt tillväxt och att erövra ytterligare marknadsandelar världen över. gategroup har det mest omfattande cateringnätverket inom industrin och serverar mer än 500 miljoner passagerare årligen i över 60 länder och våra kunder är dom stora internationella flygbolagen. Vi samarbetar med stora och välkända varumärken och vill erbjuda en engagerad shopping och en bekväm reseupplevelse. gategroup har i dagsläget ca 43 000 medarbetare och omsätter ca 40 miljarder SEK. Huvudkontoret är beläget i Zürich

Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-11-14
Ansökan skickas med e-post jangstrom@gategroup.com

Ansvarig för denna annons: Inflight Service Europe AB (556547-6941)
Skapad: 2018-11-06 14:57:05
Senast uppdaterad: 2018-11-07 08:27:19

Till listan med alla annonser

Air BP
BAM
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev