Flygtorget.se

Key account manager - utveckla affärer kopplat till våra flygplatssystem

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Combitech

Tjänstebeskrivning:
Din roll blir att ansvara för försäljningen av några av våra lösningar till flygplatser och flygtrafikledning, förstå kundens utmaningar och jobba med försäljning utifrån detta. Combitech skapar affärsnytta och värde genom högteknologisk digitalisering av våra kunders verksamhet. Med kunskap och erfarenheter från flyg, försvar och telekom i kombination med att vi är en av de största inom cybersäkerhet- är vi en partner hela vägen!  

Fokus är att fortsätta utveckla en redan omfattande affär mot våra flygplatskunder, bredda leveransen genom att aktivt identifiera nya affärsmöjligheter och expandera mot nya kunder. Vi söker dig som vill jobba nära våra kunder, förstå deras behov och bidra till att lösa deras utmaningar. Kunderna återfinns både på den svenska och internationella marknaden.

För att lyckas krävs det att du har god förståelse för kundrelationen, kundernas verksamhet samt är lyhörd för deras behov. Du kommer också behöva skaffa dig en djup kunskap av de produkter som kommer vara huvudfokus. Produkterna, är främst kopplade till kopplade till väder, ledning och säkerhet inom flygplatser, flygtrafikledning och flyg. Erfarenhet från dessa områden är meriterande, men inget krav. Arbetsuppgifterna inkluderar offertskrivande, avtalsfrågor, förhandlingar och upphandlingsbevakning.

Genom kreativitet, uppfinningsrikedom, god intuition och att snabbt få ett helhetsperspektiv förväntas du utveckla kundrelationer, affärer och försäljning. Vårt breda tjänsteutbud gör att du kommer att möta olika kunder inom varierande områden.

Tjänsteort är i första hand Linköping eller Norrköping. Tjänsteresor inom och utom riket förekommer.

Kvalifikationskrav:
Vi har höga målsättningar inom Combitech de kommande åren. Vi söker därför dig som vill vara med och jobba tillsammans med oss för att förverkliga dessa. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga relationer och förstår vikten av att sätta kundens behov i centrum. Egenskaper såsom idérikedom, framåtanda och en vilja till samspel är viktiga för att lyckas hos oss. Samtidigt är det viktigt att du har ett inre driv och kan arbeta självständigt för att nå dina försäljningsmål. Som företrädare för Combitech förväntas du arbeta relationsskapande med våra kunder och se till att vi skapar de bästa lösningarna till våra kunder.

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en vana att röra dig på olika nivåer hos våra kunder. Har du ett väletablerat kontaktnät samt erfarenhet av ledning eller affärsutveckling inom branschen är det mycket meriterande.

Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Combitech
Universitetsvägen 14
58330 Linköping
Linköping, Sverige
Combitech
Universitetsvägen 14
58330 Linköping
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://combitech.se/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Fredrik Tengel
+46 102160506
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-01-20
Ansökan sker via företagets hemsida http://www.goo.gl/ff5HsW

Ansvarig för denna annons: Combitech AB (556218-6790)
Skapad: 2018-12-06 16:38:30
Senast uppdaterad: 2018-12-06 16:47:05

Till listan med alla annonser

Air BP
BAM
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev