Flygtorget.se

BRA söker Cabin Crew

Antal tjänster: 10
Arbetsgivare: Braathens Regional Airlines

Tjänstebeskrivning:
Vi på BRA har egen Cabin Crew på de orter som vi flyger ifrån. Nu behöver vi fler kollegor på samtliga av våra baser. Tjänsterna är sommaranställning på 80 % maj-september. För dig som önskar finns även möjlighet till timtidsanställning. BRA flyger främst inrikes, men vi flyger även charter till bland annat Mallorca, Kroatien och andra medelhavsdestinationer för olika researrangörer.

Kort om tjänsten
Som Cabin Crew ansvara du för säkerheten ombord på flygplanet. Det är Cabin Crew uppgift att få varje kund att känna sig välkommen till oss. Tillsammans med dina kollegor levererar du Sveriges bästa kundupplevelse – varje gång. Arbetstiderna för Cabin Crew är växlande och en dag är inte den andra lik. Vi ger dig all utbildning som behövs.

Kvalifikationskrav:
Om dig
Du är en social person som gillar att träffa nya människor och brinner för bra service. Du har förmågan att möta olika människor på ett professionellt och trevligt sätt. Du gillar att arbeta för och med människor. Du är proaktiv, lösningsorienterad och förstår vikten av att alltid sätta kunden i fokus.

Kvalifikationer
• Treårigt gymnasium eller motsvarande
• Minst ett års arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om du kan ytterligare
språk är detta meriterande
• Fullgod hälsa, god syn, god hörsel samt vara simkunnig(minst 200 meter med kläder)
• Du är minst 160 cm lång
• Baskunskaper i Office, Outlook och Internet

Fri utbildning
I tjänsten ingår fri utbildning. Kursen är Fyra veckor och sker på Bromma flygplats. Om du redan har flygerfarenhet så är kursen två veckor. Vi bjuder på resa till och från kursen som hålls i Stockholm, boende på hotell (mån-fre). Du har dock ingen lön under utbildningen.

Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret, intyg och betyg från fem år tillbaka i tiden (studier, arbeten etc) samt godkänd flygläkarundersökning. Anställning sker efter fullgjord och godkänd utbildning.

Ansökan
Du ansöker via www.flygbra.se/om-bra/jobba-med-oss/. Skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev, CV, foto samt ett kort videoklipp. Sista ansökningsdag: 2019-02-15

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.cabincrew@flygbra.se Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post eller e-post.


Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning:
Deltid 80%
Varaktighet: Visstid
Lön: Fast lön + rörlig lön
Arbetstid: Deltid
(30 timmar/vecka)
Arbetsplats Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines
Box 37
Bromma flygplats
168 67 Bromma
Stockholm, Sverige
Braathens Regional Airlines
Box 37
Bromma flygplats
168 67 Bromma
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen
På BRA går vi till jobbet för att göra skillnad för människor från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi vill göra krångligt till enkelt och knyter samman Sverige i ett oöverträffat linjenät med Bromma - Stockholms cityflygplats - som nav. Nu söker vi en ny kollega som vill arbeta mot vår vision om att vara Sveriges närmaste flygbolag.

http://www.flygbra.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
rekrytering.cabincrew@flygbra.se
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-02-15
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.flygbra.se/om-bra/jobba-med-oss/

Ansvarig för denna annons: Braathens Regional Airlines AB (556590-8349)
Skapad: 2018-12-21 15:55:40
Senast uppdaterad: 2018-12-21 15:55:40

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Air BP
BAM
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev