Flygtorget.se

FMV söker lagsamordnare för tillsyn helikopter med placeringsort Ronneby

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: FMV

Tjänstebeskrivning:
Är du utbildad helikoptertekniker B 1.3 med erfarenhet av arbetsledning? Har du en god initiativförmåga samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.?

Flygverkstäderna är en avdelning inom Försvarets materielverk FMV, som utför underhåll på Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militärt flyg mot kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6A), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. Enheten har ca 120 medarbetare fördelade på tre orter i landet. Ledningen är placerad i Uppsala och flygunderhållet genomförs på våra verkstäder i Luleå och Såtenäs.

Ditt arbete som lagsamordnare tillsyn helikopter

Som lagsamordnare för helikopter leder du arbetet med basunderhåll inkl. reparationer och modifieringar på främst Helikopter 14-systemet med ingående apparater. Arbetslaget som du leder består inledningsvis av tre till fem helikoptertekniker.

?Lagsamordnaren leder underhållet av tilldelat objekt och arbetet utförs i projektform. Det innebär att lagsamordnaren ansvarar för genomförandet av underhållsåtgärderna avseende leveranstider, ekonomi och kvalitet, vilket förutsätter att tilldelade resurser nyttjas optimalt. Planering och uppföljning är av största vikt.

Du kommer att stödja Helikopterskvadronen i Ronneby med basunderhåll Hkp 14.
Befattningen innebär utbildning och arbete på annan ort, både inom och utom landet.

Kvalifikationskrav:
Våra förväntningar på dig

Du är utbildad flygtekniker B1.3 enligt EASA/RML. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av flygunderhåll, gärna militärt flygunderhåll inom FMV. Du har vana från arbetsledning av underhållsarbeten. Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om Försvarsmakten, samt att du har körkort, lägst klass B. Du har goda kunskaper att ta till dig, förstå och att arbeta efter ritningsunderlag, instruktioner och styrningar på engelska.

Du har tidigare erfarenheter att leda andra människor och gemensamt uppnå förväntade resultat Du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Vidare är du noggrann, har ett högt säkerhetstänkande och god initiativförmåga. Du har vana av att jobba självständigt på distans från din närmsta chef.
Du har god samarbetsförmåga, lyssnar till andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Övrigt

Resursen för tungt underhåll Hkp 14 är under uppbyggnad. Den fortsatta organisationsutvecklingen planeras fortsätta i Försvarsmaktens regi efter 2019-01-01 då verkstäderna inom FMV överförs till Försvarsmakten.
Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Erling Svensson SEKO, Daniel Jansson OFR/O, Mattis Granli OFR/S och Robert Håkansson SACO. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Daniel Jansson 0708- 63 51 84 FlygV ledning eller Martin Sävhage, Chef Flygverkstad Såtenäs på telefon 0510-477001 eller 070-887 00 87.

Vi söker en lagsamordnare och tjänsten är tillsvidareanställningar vid Flygverkstad Såtenäs med placeringsort Ronneby.

Provtjänstgöring komma att tillämpas.

Sista ansökningsdag är 2018-07-31.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
FMV
---
--- ---
Ronneby, Sverige
FMV
---
--- ---
Ronneby, Sverige
Mer om arbetsplatsen
FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se

http://fmv.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-07-31
Ansökan sker via företagets hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Ansvarig för denna annons: Försvarets materielverk (202100-0340)
Skapad: 2018-07-02 14:02:09
Senast uppdaterad: 2018-07-02 14:02:09

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Pilotshop
BAM
Air BP
Flygtorgets nyhetsbrev