Flygtorget.se

Sommarjobba på Landvetter som flygplatsmedarbetare!

Antal tjänster: 5
Arbetsgivare: AVIATOR AIRPORT SERVICES SWEDEN AB

Tjänstebeskrivning:
Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen? Du är du rätt person hos oss!

Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Det finns mycket goda chanser till förlängning efter sommarens period.

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen

Dina arbetsuppgifter är att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Vad kan Aviator erbjuda dig?

Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio.

Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Tjänsten är en visstidsanställning på 50-75% under sommaren med mycket goda chanser till förlängning efter säsongen. Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som flygplatsmedarbetare hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor.

Kvalifikationskrav:
Dina egenskaper

Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och en god fysik för att kunna bli en i vårt team.

Dina kvalifikationer

Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det mycket meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom Ground Handling är meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Landvetter flygplats under flexibla tider.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.
Se mer info här:

https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Formella krav:
- Har du körkort, behörighet B?
- Talar du flytande svenska och engelska?
- Du har arbetstillstånd för att få arbeta i Sverige?
- Du är frisk och kan hantera tunga lyft?
- Har dokument som stärker din sysselsättning de senaste 5 åren?
- Du vill arbeta på en av Sveriges mest dynamiska arbetsplatser? (Önskemål)

Övrigt:

Tillträde: Snarast efter genomförd och godkänd utbildning.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast den 25 januari 2019, vi genomför urval och intervjuer löpande. Inför intervju kommer du att behöva ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister samt intyg eller andra dokument som styrker vad du gjort de senaste fem åren.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Daniel Bilic, Operational Manager Ramp & Passenger Service:

Daniel.Bilic@aviator.eu

Facklig representant (Transport):

Viktor.Andersson@aviator.eu

Övrigt
Rekrytering sker löpande

Arbetsplats Arbetsgivare
AVIATOR AIRPORT SERVICES SWEDEN AB
---
---
--- Göteborg Landvetter
Sverige
AVIATOR AIRPORT SERVICES SWEDEN AB
PO Box 118
Arlanda Airport Terminal 5
190 46 Stockholm Arlanda
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Om arbetsgivaren
Service that moves you
Aviator is a supplier of Aviation Services, taking care of passengers and equipment at several airports in Europe. Aviator was founded in December 2010.

http://www.aviator.eu
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Daniel Bilic, Operational Manager Ramp & Passenger
Daniel.Bilic@aviator.eu
Facklig representant (Transport)
Viktor.Andersson@aviator.eu
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-01-25
Ansökan sker via företagets hemsida http://goo.gl/t6r1RN

Ansvarig för denna annons: Aviator Airport Services Sweden AB (556291-0116)
Skapad: 2019-01-10 08:11:17
Senast uppdaterad: 2019-01-12 09:16:15

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Air BP
BAM
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev