Skriv ut  

Ny vd för Skavsta Airport klar

Notiser, Anders Carlsson, den 13 augusti 2014
Peter Steinmetz blir ny vd för Skavsta Airport. Med sig har han erfarenheter från bland annat Schipol och Aruba Airport.

Rekryteringen av en ny vd efter Dot Gade Kulovuori, som hastigt lämnade Skavsta Airport i augusti, är klar: Den 1 september tillträder Peter Steinmetz och han vill nu bygga vidare på det jobb som förre vd:n genomfört:

- På uppdrag av företaget och dess styrelse vill jag tacka Dot för hennes arbete och engagemang för flygplatsen och dess tillväxt. Under Dots två sista år som VD lyckades flygplatsen vända mångåriga förluster till vinst”, skriver han i ett pressmeddelande.
          
Peter Steinmetz startade sin karriär hos Fokker Aircraft Company och den nederländska luftfartsbyrån. Han har också arbetat för den nederländska luftfartsmyndigheten, och sedan 1996 hos den internationella delen av Schiphol Group i Asien, Australien, Centralamerika, Europa och Karibien. Där har han varit vd för Aruba Airport i Västindien, en tidigare förlusttyngd statlig flygplats men som nu helt finansieras av eget kapital.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Why?
Skrivet av Van der Welde, 2014-08-13 16:00:35
Why pick this job? Peters experience and merits ar huge. Podonk Nykoeping. . .
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Air BP
BAM
Volflight
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn