Skriv ut  

Ny flygplatschef på Landvetter

Notiser, Anders Carlsson, den 28 januari 2019
I februari blir det ledarbyte på Landvetter i Göteborg. Ny chef efter Charlotte Lundgren blir Anna Strömwall som tidigare bland annat varit chef för säkerhetskontrollen på Arlanda.

Charlotte Lundgren har basat för Landvetter sedan 2012 och bland att dragit igång den stora utbyggnaden av flygplatsen. En av de senaste framgångarna är också etableringen av Qatars linje till Doha. Hon går nu vidare till en ny tjänst som direktör för marknad och kommersiell utveckling för Swedavias tio flygplatser.

– Charlotte Ljunggren har varit starkt bidragande till Landvetters goda utveckling under de gångna åren och att stärka samarbetet med regionen och näringslivet i Västsverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

I hennes ställe tillträder Anna Strömwall som tidigare varit verksam som bland annat Planning Manager för Skandinaviens största containerhamn APM Terminals samt chef för säkerhetskontrollen på Arlanda.

– Jag är väldigt glad över att Anna Strömvall nu tillträder som ny flygplatsdirektör för Göteborg Landvetter Airport. Hennes gedigna branscherfarenhet och ledarskap blir ett tillskott i utvecklingen av Göteborg Landvetter Airport som västra Sveriges internationella flygplats och som en av världens mest klimatsmarta flygplatser, säger Anna Strömwall.



Kommentera artikeln
Det finns 3 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Berömmer sig själv?
Skrivet av Unknown, 2019-01-30 22:22:22
Sista meningen måste väl bara fel skrivet? Eller?
Anmäl inlägget
Tack Charlotte
Skrivet av V, 2019-01-28 14:12:07
Hoppas att hon kan axla rollen lika föredömligt som Charlotte.
Anmäl inlägget
Fortsätt utbyggnad & utveckling av Landvetter
Skrivet av Anonym , 2019-01-28 12:12:06
Fortsätt utveckla & bygg ut Landvetter med en ny terminal & en andra rullbana.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev