Skriv ut  

Visby först i Norden med ny bagagehantering

Notiser, Anders Carlsson, den 26 februari 2019
Automatisering i alla led. På flygplatsen i Visby finns nu en ny, modern och integrerad bagageinlämning. Det gör flygplatsen till en av de första i Norden med den nya tekniken.

Bagage
Incheckning
 
Idag är det över 80 procent av resenärerna som använder någon form av self service, totalt sett på Swedavias flygplatser. På Visby togs i förra veckan ytterligare ett steg i automatiseringen av flygresan. Med den automatiska bagageinlämningen utan disk checkar resenären in hemma och får sitt boardingkort i telefonen, alternativt kan incheckningen göras via flygplatsens incheckningsautomater. 
 
 – Med den moderna och nytänkande tjänsten för inlämning av bagage blir Visby Airport en ännu smidigare och effektivare flygplats. Det är glädjande att vi nu kan erbjuda automatiska lösningar i alla led för resenären på vår flygplats. Denna satsning är en viktig del i utvecklingsarbetet med att modernisera Visby Airport inför framtidens behov. All utveckling sker i nära samarbete med flygbolag och andra partners på flygplatsen, allt för att reseupplevelsen ska bli så effektiv som möjlig, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef Visby Airport.



Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Bag drop
Skrivet av Emil, 2019-02-26 22:43:21
Visst det ser ut att va en ny disk, men hur är det ett egentligen skillnad från self service bag drop på GOT och ARN?
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev