Skriv ut  

Air Leap utökar med tre nya linjer

Notiser, Redaktionen, den 16 juni 2020
Fyra destinationer blir sju när Air Leap fortsätter att expandera inrikestrafiken. De nya linjerna ska flygas med inhyrd kapacitet från Sveaflyg och Nyxair.

Karlstad och Jönköping föll bort från linjenätet när coronakrisen inleddes. Men istället har en rad andra destinationer kommit till när Air Leap går mot strömmen och expanderar linjenätet när den övriga inrikestrafiken i Sverige har gått på sparlåga. 

Från och med den 10 augusti utökar Air Leap sitt linjenät från Bromma med ytterligare destinationer, denna gång Göteborg, Malmö och Ängelholm. Flygbolaget har då totalt sju destinationer från Bromma.
- Air Leap ska förbli en ledande aktör på Bromma Flygplats som för svenska städer närmare varandra och ger människor möjligheter till nya möten och upplevelser, säger vd:n Jon Melkersson till Flygtorget.

Inledningsvis blir det en tur och retur, på morgonen och en tur och retur på eftermiddag/kväll, måndag till fredag samt söndag. Flygplanstypen kommer vara Saab 2000 och Saab 340 med plats för 33-50 passagerare. Det är svenska Sveaflyg och estniska Nyxair som står för flygningarna i maskiner som målas i Air Leaps färger.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn