Skriv ut  

Stor efterfrågan förlänger nya linjen till Skellefteå

Notiser, Redaktionen, den 9 juli 2021
Fyra veckors trafik blir tio. Efterfrågan på de nya linjerna till Skellefteå överträffar förväntningarna. BRA förlänger därför trafikprogrammet från Göteborg och Stockholm.

De första flygningarna går inte förrän nästa vecka, den 15 juli, men redan nu har trafikperioden förlängts. Det är de två nya linjerna som BRA då drar igång, från Skellefteå till Bromma och Göteborg som skapat sådan efterfrågan att trafiken nu utökas. Det planerade slutdatumet 15 augusti flyttas fram till den 26 september.

- Vi är otroligt glada och tacksamma för det positiva mottagande vi har fått i Skellefteå. Antalet kunder som bokat biljetter till våra nya direktlinjer till Göteborg och Stockholm Bromma överträffar våra förväntningar. Med den starka efterfrågan är det självklart för oss att fortsätta flyga dessa direktlinjer även under sensommar och hösten, säger BRAs nya VD Ulrika Matsgård.
 
Sträckan Skellefteå – Göteborg är en av få inrikeslinjer i Sverige som inte går via Stockholm. Göteborg har tidigare haft direkttrafik till Luleå och Umeå men i de flesta fall krävs en mellanlandning på Bromma eller Arlanda. Båda linjerna flygs två dagar i veckan.



Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev