Skriv ut  

Fem flygbolag flyttar till terminal 2

Notiser, Redaktionen, den 1 oktober 2021
I slutet av oktober återöppnar terminal 2 på Arlanda. I ett första skede ska fem flygbolag flytta över från femman till tvåan.

Enligt Swedavia finns tydliga tecken på att passagerarutvecklingen går i rätt riktning. Därför är det nu bestämt att Terminal 2 åter ska börja användas i slutet av oktober. Nu är också bestämt vilka flygbolag som flyttar över i ett första skede: 

Air France
KLM
Transavia
Czech Airlines
Easyjet

Av allt att döma kommer de fem successivt att följas av fler flygbolag när trafiken återhämtar sig än mer. Bland annat är det inte klart var de två stora nyetableringarna på Arlanda, Ryanair och Eurowings ska höra hemma.



Kommentera artikeln
Det finns 3 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

@ABC
Skrivet av Christian, 2021-10-05 18:33:35
Med Transavia tror jag man menar både nederländska och franska Transavia-bolagen och om jag inte missminner mig så etablerade franska Transavia linjer till Frankrike med start i somras. Jag kan ha fel men jag vet att jag sett pressmeddelande om att de flyger till diverse franska destinationer.
Anmäl inlägget
Transavia..
Skrivet av ABC, 2021-10-03 01:10:28
När flög de senast från ARN?
Anmäl inlägget
T2 och T5
Skrivet av Kolja, 2021-10-01 19:42:01
Ryanair kommer allra troligast hamna på T2. Däremot är det klart att Eurowings som ägs av Lufthansa hamnar på T5 där även Lufthansa huserar.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev