Skriv ut  

SAS presenterar vinterns trafikprogram

Flygnyheter, Redaktionen, den 21 oktober 2021
När efterfrågan på resor nu ökar fortsätter SAS att öppna för nya destinationer och fler flygningar. Under vinterhalvåret 2021-2022 flyger SAS drygt 150 linjer till 90 destinationer meddelar SAS i ett pressmeddelande.

SAS ökar också antalet flygningar mellan de skandinaviska huvudstäderna och till andra viktiga destinationer i nätverket för att ytterligare förbättra tillgängligheten när resandet nu tilltar. Det innebär bland annat fler avgångar till Storbritannien från de tre skandinaviska huvudstäderna – till London, dit SAS flyger tre dagliga rundturer från respektive huvudstad och till Manchester.

För att möta den växande efterfrågan på affärs- och nöjesresor ökar SAS även antalet flygningar till andra europeiska storstäder som Bryssel, Dublin, Frankfurt, Hamburg, Helsingfors, München, Oslo och Paris.

SAS vinterprogram erbjuder skidresenärer attraktiva tidtabeller till totalt nio vinterdestinationer - Sälen/Trysil och Östersund i Sverige, Salzburg och Innsbruck i Österrike, Milano och Venedig i Italien, München i Tyskland, samt Geneve och Zürich i Schweiz.

Till vinterhalvåret återstartar SAS ett flertal rutter från Danmark och Köpenhamn till östra och mellersta Europa till städer som Stuttgart, Tallinn, Poznan och Wroclaw.

I Norge ökar efterfrågan på resor inom landet och SAS ökar därför antalet flygningar till Bergen, Stavanger, Bardufoss och Haugesund samt på Vestlandet. SAS återupptar även direktflygningar mellan Trondheim och Tromsø samt mellan Oslo och Manchester. 

I SAS vinterprogram presenterar SAS nya rutter från Sverige. De nya rutterna som nu öppnar är Stockholm-Kyiv, Stockholm-Teneriffa och Göteborg-Gran Canaria. Samtidigt återstartar linjen från Stockholm till Madeira.



Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

SAS långlinjer
Skrivet av @ARN, 2021-10-25 19:40:16
från CPH löner sig bättre än långlinjer från ARN.
Så är det rent faktiskt, om det nu var så att det var mer lönsamt att flyga från ARN, då skulle ARN vara långlinje hub i stället för CPH, trots det faktum att ARN är en undermålig flygplats jämfört med CPH.
Anmäl inlägget
SAS CPH
Skrivet av ARN, 2021-10-24 15:01:44
Och som alla märkt har SAS i stort sett slutar flyga långlinjer från Stockholm. Nästan allt är i CPH. Otroligt märkligt när Sverige petat in så mycket pengar i bolaget. Istället tar Finnair över långlinjerna på Arlanda. Dåligt SAS!!
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev