Skriv ut  

Byte på ledande poster i SAS

Notiser, Redaktionen, den 20 december 2022
SAS gör en ommöblering i ledningen när Simon Pauck Hansen lämnar. Istället tar Mikael Wångdahl över som tillförordnad Chief Operating officer.

I januari nästa år lämnar dane Simon Pauck Hansen rollen som Executive Vice President och Chief Operating Officer i SAS. Samtidigt lämnar han ett företag där han arbetat i nästan tre decennier.

- Jag började i SAS som trainee för 26 år sedan och jag är mycket tacksam för alla erfarenheter och möjligheter som jag fått under denna tid. Det har varit en fantastisk resa att vara en del av detta företag och att navigera genom upp- och nedgångarna i denna mycket dynamiska bransch. De senaste tre åren har krävt betydande förändringar för alla i SAS, men jag är övertygad om att en ljusare framtid nu stundar, säger han.

I ett pressmeddelande skriver SAS att Simon Pauck Hansen har spelat en nyckelroll i processen med att ta SAS genom den största krisen flygindustrin någonsin har upplevt, samtidigt som han arbetat på att förbereda SAS för en konkurrenskraftig framtid i den nya marknaden. Han har vidare varit drivande i implementeringen av SAS Forward-planen.

Simon Pauck Hansen lämnar över ansvaret till Mikael Wångdahl, för närvarande VP i SAS Link och External Production, som går in i rollen som tillförordnad Chief Operating Officer. Överlämningen pågår och kommer att slutföras under januari månad.



Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

realitet
Skrivet av thomas, 2022-12-23 14:57:34
Behövs verkligen dessa överhuvudtaget?
vad gör de? sitter på meningslösa konferenser???
vad producerar ledningen utöver att bolaget de leder gör en 2 miljarder i förlust varje år,
men det påverkar nog inte ledningens löner
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev