Tråden startades av: Marti  2019-03-14 10:15:02
Svensk CC i CPH 
Hej,

Jag har sökt Cabin crew tjänsten i CPH via Lufthavnsvikar för nån månad sen och fått svar att jag har gått vidare i processen, dock fick ingen intervjudatum än.

För er som är svenskar och jobbar som CC i CPH, jag undrar, hur är det med språket? I annonser står det altid att man ska ha en bra förståelse för skandinaviska språk. Men även om man kan svenska så kan det ofta vara tufft att förstå danska... har danska en stor betydelse om man intervjuar för cc i cph?

Mvh

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Jossan
2019-03-14 17:34:29
SV: Svensk CC i CPH
Har du/ni inte ännu fått svar så är det nog kört för er.
Gruppintervjuer sker denna veckan för de som är intressanta.
Sas anställd
2019-03-14 17:27:55
SV: Svensk CC i CPH
Jag var också lite orolig över att förstå danskan, men ärligt talat är det inga större problem, går ganska bra att förstå. Av någon anledning är det mycket enklare i verkligheten än när jag sitter och tittar på dansk film. Med tiden blir det enklare och enklare, dessutom är en ganska stor andel av de anställda i CPH svenskar. Jag har inga siffror men känns som det är 1/3 ungefär.
K
2019-03-14 16:33:39
SV: Svensk CC i CPH
Hej!
Jag kan tyvärr inte svara på hur viktig danskan är, men så länge du förstår basen så är det nog inga problem. Du förstod ju ansökan och mailet :) Däremot är jag i samma båt och har fått svar om att jag är vidare, men inget mer efter det. Börjar bli riktigt pirrig!!
 

Tillbaka

Volflight
Air BP
BAM
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev