Tråden startades av: per kilo  2023-01-31 08:20:43
medans man väntar.. 
jag undrar vilken flygplats bäst och finns mest och göra för passagerare? och kan man välja vilken man ska mellanlanda på? och varför tar det så lång tid på mellan-landningsplatsen jag tittat lite på resor och sett att man får vänta där ungefär lika länge som själva flygresan utan stopp.
vad får man göra medans tiden går? kan man kliva av och gå ut på området eller besöka närmaste stad? jag tycker det borde finnas hotell på flygplatser i närheten eller gym och internetcafe och lekrum för barnen, svimmingpool/badhus/spa där om man ändå ska vara där kanske 5- 15 timmar eller mer? är det gränskontroll eller vaccinations-prover som tar tid? tycker flyga är jobbigt man sitter trångt svårt och sova och inte mycket och göra där fast jag alltid åkt billigt, 1:a klass säkert mysigare

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Undrande
2023-01-31 09:57:57
SV: medans man väntar..
Är du nyanställd kabinpersonal på SAS Connect kanske? Connect har ju tagit bort kraven på skandinaviska och gymnasiebetyg för att få jobba som kabinpersonal så man undrar ju.
ABC@per kilo
2023-01-31 09:33:43
SV: medans man väntar..
Jag tycker att en utmärkt sysselsättning under en mellanlandning är att studera svenska. Under flygresan är det också en utmärkt idé att läsa svenska böcker för att förstärka sin kunskap i språket.
 

Tillbaka

TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev