Flygtorget.se

Operativ chef till Jönköping Airport AB

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Jönköping Airport AB

Tjänstebeskrivning:
Om arbetsplatsen
Jönköping Airport AB är en flexibel flygplats, våra ledord är säker, smidig och personlig. Vi arbetar aktivt tillsammans med flygbolag, researrangörer och partners med att utveckla verksamhet och trafik både på passagerar- och flygfraktsidan. I dagsläget arbetar 49 personer inom Jönköping Airport AB men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats.

Arbetsbeskrivning
Som Operativ chef är du ansvarig för att leda den flygoperativa verksamheten samt för flygsäkerhet och luftfartsskydd i driften. Du kommer att ansvara för att verksamheten uppnår luftfartens och Transportstyrelsens krav, samtidigt som du säkerställer hög kvalitet till våra kunder. Du och ditt team levererar alltid en säker produkt i rätt tid.

Du rapporterar till Verksamhetsansvarig. Vidare kommer du att ansvara för avdelningarna ?ramp/fält/räddning, kund/terminal samt fraktterminal.

Som en del av verksamhetens ledning kommer du att företräda verksamheten vid interna och externa möten för att tillsammans med andra intressenter hantera driftens utbildningar och resursplanering.

Du ska aktivt arbeta för att utveckla Jönköping Airport AB enligt de målsättningar som finns och ha förmågan att leda det operativa teamet, skapa förtroende och entusiasmera dina medarbetare och din omgivning.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som tidigare har arbetat med produktion i en driftorganisation som är igång dygnet runt. Du bör ha erfarenhet av både säkerhets-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Om du har erfarenhet av och förståelse för flygbranschen ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen har du en naturlig fallenhet för ledarskap och skapar engagemang, vilket leder till ökad prestation inom teamet, samt att prestationsmålen avseende säkerhet och kundservice uppnås.

Du har förmågan att få saker att hända och klarar att hantera flera ärenden parallellt och samtidigt behålla en översiktsbild över skeendena. Som person är du jordnära, självständig samt logisk och praktisk. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har en god samarbetsförmåga.

Du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds
I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och en hög grad variation. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Jönköping där näringslivet blomstrar och där omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro.

Våra verksamhetsområden
Verksamheten består av tre verksamhetsområden, reguljärtrafik, chartertrafik och fraktflyg.

Från flygplatsen går chartertrafik till de populäraste semesterresmålen, med medelhavsdestinationer under sommarhalvåret och Kanarieöarna under vinterhalvåret. Vintertid erbjuds också skidcharter från Jönköping i form av direktflyg till Andorra och Spanska Baqueira-Beret.

Reguljärtrafik har vi i dagsläget till Stockholm Bromma.

Fraktflyg förekommer nattetid året runt. Här binds Bryssel, Karlsruhe, Oslo, Billund samt Helsingfors samman, där Jönköping fungerar som ett nav. Operatörer i denna verksamhet är TNT, DanX samt Time:matters.

Omfattning och placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid dagtid med placering på Jönköping Airport. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsvillkoren styrs av Allmänna Bestämmelser inom Visions avtalsområde.

Övrigt
Eftersom arbetet är placerat på flygplatsen, som är ett skyddsområde med höga säkerhetskrav, så kommer en säkerhetsprövning genomföras med utdrag ur belastningsregistret före anställning. Du kommer även att behöva uppvisa intyg för sysselsättning som täcker de senaste 5 åren.??

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamålet. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-08-31, men urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via jobb@jonkopingairport.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Sofie Hagman på telefon 036-31 12 17.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Detaljer kring tjänsten:
Lön: Fast lön
Arbetsplats Arbetsgivare
Jönköping Airport AB
---
555 93 Jönköping
Sverige
Jönköping Airport AB
---
555 93 Jönköping
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Jönköping Airport har en unik tillgänglighet genom sitt läge mitt i södra Sverige. Jönköping Airport AB är ett kommunalt bolag som driver och utvecklar flygplatsen i Jönköping. Efter kommunens övertagande år 2010 så har såväl passagerarsiffror som fraktverksamhet ökat markant.

http://www.jonkopingairport.se/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Verksamhetsansvarig Sofie Hagman
036-31 12 17
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-08-31
Ansökan skickas med e-post jobb@jonkopingairport.se

Ansvarig för denna annons: Jönköping Airport AB (556792-9905)
Skapad: 2019-05-09 11:01:42
Senast uppdaterad: 2019-05-09 11:03:40

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Volflight
Pilotshop
Air BP
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev