Flygtorget.se

Teknisk Planering, Logistik beredning till flygsystem

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.
Din framtida utmaning
Har du intresse för och erfarenhet av materielunderhåll med fokus inom flygområdet? Trivs du också att vara drivande i många kundkontakter där du självständigt bistår med tekniskt stöd och verkar som sakkunnig i tekniska underhållsfrågor och utredningsärenden - eller som länk mellan kund och de centrala verkstäderna i tekniska frågor?

Som medarbetare hos oss är varje arbetsuppgift en del i att säkerställa den kontinuerliga luftvärdigheten och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till det viktiga arbetet.

Vi söker nu medarbetare till flera olika tjänster och det beror mycket på dig vilken inriktning din tjänst kommer att ha. Eftersom vi är verksamma på flera orter kan tjänsterna tillsättas i både Arboga och Linköping.

Du kommer arbeta med tolkning av leverantörsdokumentation inklusive framtagning av underhållsinstruktioner för flygmaterielunderhåll, analyser, tekniska utredningar samt planering och författande av Tekniska Order (TO), underhållsplaner och publikationer. Eller också kommer du att ansvara för konfiguration, införande av Tekniska Order (TO) och Servicebulletiner, individregistrering samt teknisk bokföring. Du arbetar som Logistikberedare och ingår i ett team för UE Kundtjänst som är länken mellan verkstad och kund i diverse frågor.
Personlig matchning är viktig för oss!

Arbetsuppgifterna rör i första hand Försvarsmaktens flygplan, helikoptrar, obemannade flygsystem, basmateriel samt personlig flygförarutrustning och utförs i Försvarsmaktens befintliga informationssystem.
I tjänsten ingår vissa resor, främst inrikes.

Kvalifikationskrav:
Din profil
Oavsett inriktning på tjänst så ingår många kontaktytor och där kommer din samarbetsförmåga och din förmåga att skapa nya relationer att vara en viktig del. Det är också viktigt att du kan strukturera ditt arbete och gillar att ta egna initiativ inom givna regelverk. Du ser lösningar i problem och kan fånga upp andras behov.

Vi värdesätter att du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med underhållsplanering och tolkning av underhållsdirektiv. Erfarenhet från tekniskt och/eller administrativt arbete med Helikoptersystem, JAS 39 Gripen eller andra komplexa flygsystem, militära eller civila, är meriterande. Det är också meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av arbete rörande kontinuerlig luftvärdighet.

För att lyckas i ditt arbete krävs goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift.
Körkort B krävs.

Tjänstgöringsort
Arboga eller Linköping

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av
Avdelningen Camo and Logistic Services består av tre sektioner och har ca 80 medarbetare placerade i Linköping, Arboga, Såtenäs, Järfälla, Luleå, Växjö och Uppsala. Vi arbetar bl a med att kundanpassa underhållsinformation, driftuppföljning, systemförvaltning och logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders underhållsverksamhet.

Våra huvudkunder är Försvarets Materielverk (FMV) och Försvarsmakten (FM). Avdelningen arbetar även i större projekt inom Saab.

Vi är en del av affärsområdet Support & Services

https://saabgroup.com/about-company/organization/business-areas/

Kontaktinformation
Britt-Marie Holmbom, rekryterande chef
+46 589 82819
britt-marie.holmbom@saabgroup.com
Anders Klasbäck, rekryterande chef
+46 13 231163
anders.klasback@saabgroup.com

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Arboga, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Arboga, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://wwwsaabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Britt-Marie Holmbom, rekryterande chef
britt-marie.holmbom@saabgroup.com
+46 589 82819
Anders Klasbäck, rekryterande chef
anders.klasback@saabgroup.com
+46 13 231163
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-08-18
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/career/vacancies/teknisk-planering-logistik-beredning-till-flygsystem2/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2019-07-05 14:56:07
Senast uppdaterad: 2019-07-05 14:56:07

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev