Flygtorget.se

Flygtekniker till underhållsverksamhet i Nyköping

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
Din framtida utmaning
Vi arbetar i huvudsak med flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och vi söker certifierade flygtekniker med erfarenhet av arbete i Part-145 underhållsverkstad. Arbetet bedrivs mestadels på dagtid men viss beredskap förekommer. I sektionen finns också andra verksamheter på andra orter med bl.a. helikopterunderhåll och där stöttning från Nyköping kan förekomma.

Arbetet består av både Base och Line Maintenance samt modifieringsarbete med olika typer av special mission installationer.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi tror att du är en duktig flygtekniker med giltigt EASA Part-66 B1 cert, (B2 är meriterande) som gillar utmaningar och som vill utvecklas i en stimulerande och spännande miljö. Är du utbildad på flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och/eller Beech B90/200/250 så är även det meriterande, likaså om du har erfarenhet/cert på någon helikoptertyp.

Du är van att ta stort ansvar, är initiativrik, har gott ordningssinne samt jobbar med lätthet i olika verksamhets/underhållssystem. Du är en engagerad lagspelare som arbetar bra i grupp och som är lösningsorienterad. Resor kan förekomma i tjänsten och det är ett krav att ha B-körkort. Vi ser gärna att du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
Sista ansökningsdatum är 2019-08-31.

Vad du blir en del av
Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Nyköping/Östersund finns vår sektion Civil Fixed & Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar. Vi söker nu ytterligare flygtekniker till vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Exina Karmanik [C]
+46 (10) 2168267
Thomas Langerfors
+46 (155) 77176
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-09-01
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/career/vacancies/flygtekniker-till-underhallsverksamhet-i-nykoping/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2019-08-12 16:19:50
Senast uppdaterad: 2019-08-12 16:19:50

Till listan med alla annonser

Volflight
BAM
Air BP
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev