Flygtorget.se

Systemingenjör inom avionik

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta med både flygplan och helikoptrar, genom hela kedjan från idé till färdig installation, vilket innebär allt från kravdefiniering, systemdesign, detaljkonstruktion och verifiering. Vi är en designavdelning som arbetar med att ta fram lösningar för modifiering och reparation av luftfartyg, både civila och militära. Vi är ett team bestående av 10 personer där ett öppet och transparant arbetsklimat råder och där varje medarbetare tar stort eget ansvar för sitt arbete och sin egen utveckling.

Som systemingenjör omsätter du kundens krav och behovsbild till tekniska krav och systemarkitektur. Ur ett affärsmässigt perspektiv definierar du rätt lösning med hänsyn taget till kostnad, tid och prestanda. Kontinuerligt stöttar du ingenjörerna under projektfasen. Du är med i framtagning och granskning av konstruktionsunderlag och certifieringsdokumentation.

Hos oss finns möjligheten att utvecklas och växa som individ och vi värnar balansen mellan arbete och fritid. Vi på Saab jobbar inom alla teknikområden och vi är positiva till att du i framtiden tar på dig nya utmaningar och vill utvecklas inom företaget.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Du är flygtekniker B2, civil/högskoleingenjör eller har annan likvärdig teknisk bakgrund. Erfarenhet från avionikutveckling i en Part 21J-organisation samt kunskap om gällande regelverk och certifieringsspecifikationer är meriterande.
Som person gillar du att arbeta med människor, du är självgående, noggrann, analytisk och prestigelös.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.
Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

http://www.saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Annika Holm Lindström [C]
Hans Wibom
+46 (10) 2160613
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-12-19
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/career/vacancies/systemingenjor-inom-avionik1/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2019-11-14 15:26:37
Senast uppdaterad: 2019-11-14 15:26:37

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn