Flygtorget.se

Teknisk chef

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Patria Helicopters AB

Tjänstebeskrivning:
Patria Helicopters AB (PHAB) vill rekrytera en erfaren arbetsledare/chef omgående.
PHAB erbjuder dig en trevlig arbetsplats nära Arlanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Leda ett team på ca. 10 personer (tidsrapportering, utvecklings- och lönesamtal, arbetsmiljöfrågor, utveckling av medarbetare, prioritering av dagliga sysslor etc.)
- Planera, samordna, prioritera och leda supportfunktionens dagliga aktiviteter för att säkerställa ett optimalt flöde i alla produktionsområden.

Din grupp består av tekniker, ingenjörer, en produktionsplanerare samt en administratör/verktygsexpert. Tillsammans arbetar ni med teknisk support, tar fram manualer, granskar och uppdaterar underhållsplaner, kalibrerar verktyg mm.
Dina medarbetare är erkänt kunniga inom sina arbetsområden.

Patria är en arbetsplats där du kan bidra till ett tryggare samhälle. Hos Patria löser vanliga människor ovanliga problem. När det gäller kritiska operationer på land, till havs, i luften och i nätverk är sakkunskap avgörande. Det som avgör kvaliteten ligger hos människorna, hos var och en av oss. Du gör skillnad.

Läs gärna mer om din nya arbetsgivare här: www.patriagroup.com.

Kvalifikationskrav:
Din bakgrund
Vi söker dig som är akademiskt utbildad inom flygteknik, mekanik, underhåll eller motsvarande. Rätt person är en erfaren ledare och har helst 5 års erfarenhet inom Maintenance, Repair and Operation (MRO).

Mycket meriterande med erfarenhet från flyg/Aviation och kunskap i Part-145.

Krav är flytande skriftlig och muntlig engelska och svenska.

Du som person
Personen vi söker trivs som ledare, är analytisk, empatisk och coachande. Med fördel har du arbetat inom den flygtekniska sfären och vet vikten av noggrannhet, seriositet och spårbarhet. Du är en lagspelare, självgående och strukturerad.

Din ansökan
Thalamus är ännu en gång stolt rekryteringspartner till PHAB och vår kund önskar att all kontakt sker med Thalamus först. Hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander på 070-307 12 50.

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så sök gärna tjänsten redan idag. Intervjuer kommer ske fortlöpande med sista ansökningsdag 15/10-22.

Jag ser personligen fram emot att få läsa din ansökan/Christer

Varför Patria?

• Ett tryggare samhälle: Vi är stolta över att främja nationell och internationell säkerhet. Det kräver en ansvarsfull hållning som garanterar pålitlighet under alla förhållanden.

• Du kan påverka: På Patria har du möjlighet att påverka ditt arbete, din karriärutveckling, dina kunders och hela företagets framgångar. Du kan bli ditt bästa jag.

Arbetsplats Arbetsgivare
Patria Helicopters AB
Stockholm
--- ---
Sverige
Patria Helicopters AB
Stockholm
--- ---
Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-10-15
Ansökan sker via företagets hemsida https://thalamus.teamtailor.com/jobs/2021651-ledare-chef

Ansvarig för denna annons: Thalamus IT-Consulting AB (556596-0423)
Skapad: 2022-09-23 15:36:58
Senast uppdaterad: 2022-09-23 15:39:31

Till listan med alla annonser

TFHS
Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn