KopplingDenna forumtråd handlar om följande nyhet:

Flygskatt hämmar tillväxten

Flyget möjliggör möten mellan människor, och därmed utveckling, tillväxt och välbefinnande. Miljöpartiet föreslår att en flygskatt införs, vilket allvarligt skulle hämma tillväxten, minska sysselsättningen och dessutom riskera att bli en förlustaffär för staten.

Läs hela nyheten (Öppnas i nytt fönster)

 Tråden startades av: inte miljöpartist  2014-07-15 09:21:08
KopplingFlygskatt hämmar tillväxten 
typiskt MP - i syfte att rädda världen kan dom hitta på en skatt som enbart kan fungera om åtminstone hela EU inför en sådan. jag köper ingen biljett till Tokyo i Sverige då, utan bara till Helsingfors t.ex. och så Tokyo biljetten där.
Varför skall Sverige förlora ?

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

David
2014-07-15 19:05:15
Återigen: miljöpartiet bygger upp ett klassamhälle
Att flyga blir i miljöpartiets drömsamhälle något förunnat de med bra inkomst precis som bilåkning bara blir ett alternativ för dem med pengar. Att miljöpartiet sedan gör sig beroende av dessa skatter för att finansiera samhällsfunktioner visar på naivitet och eller dubbelmoral.
coffe holmgren
2014-07-15 11:20:12
SV: Flygskatt hämmar tillväxten
her mit svar , som så mange gange för den seneste tid har jeg advaret Norwegians aktie ejere mod et kommende kurfald , alene grundet på et kommende svagt regnskab som gör at flere mäglerfirmaer , bl.a G.Sachs og City group har nedjusteret Norwegian kraftigt , dette har i tur fået blankerne (shortsellerne) til at kaste sig over Norwegian som nu på en uge har gået fra at väre shortet med 9% til nu 16%.
Men der kan blive trangt i dören for blankerne hvis Norwegian overrasker den 17 juli og kursen stiger. Så läs dette link http://investor.borsen.dk/artikel/1/286876/investorer_spekulerer_i_kursfald_for_norwegian.h
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev