Flygtorget.se

Medarbetare till resursplanering / expeditionstjänst

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Örnsköldsvik Airport AB

Tjänstebeskrivning:
Örnsköldsviks Airport AB i Örnsköldsvik behöver förstärka sin organisation med en lösningsorienterad person som vill vara ansvarig för flygplatsens schemaläggning/resursplanering och som verkligen gillar att ha diversifierade arbetsuppgifter.

Vad innebär jobbet?

I rollen, som är ny, kommer du främst att planera och lägga schemat för flygplatsens skiftgående personal, samt planera och boka löpande utbildningar. Resursplanering är ditt huvudsakliga ansvar men du kommer också att stötta kollegorna i expeditionstjänst. Det innebär:

- incheckning av passagerare och bagage
- gate/boarding
- service center, information, hantering av försenat/skadat/förlorat bagage

Tjänsten är på heltid och du arbetar i normalfallet dagtid, men oregelbunden - arbetstid förekommer. Du rapporterar till driftchefen.

Tjänsten ställer krav på god fysisk förmåga och du måste uppfylla de grundkrav som ställs enligt gällande regelverk. Säkerhet har hög prioritet på Örnsköldsviks Airport, därför genomför vi också en säkerhetsprövning med registerkontroll, samt läkarundersökning och drogtestning innan beslut om anställning.

Kvalifikationskrav:
Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har:
- flerårig erfarenhet av administrativt arbete
- tidigare erfarenhet av schemaläggning/resursplanering
- god datorvana och erfarenhet av att planera i digitala verktyg
- goda kunskaper i svenska och i engelska, i tal och i skrift
- B-körkort

En stor portion energi och tålamod kommer att ta dig långt i denna roll. Andra egenskaper som är viktiga är noggrannhet, sunt förnuft, välutvecklade förmågor till logiskt tänkande, att "hålla många bollar i luften", stresstålighet, förmågan och viljan att lösa konflikter, flexibilitet och förmåga att snabbt hitta kreativa lösningar på problem som kan uppstå. Känner du igen dig i den beskrivningen? Då vill vi att du blir en av oss.

Vad kan Örnsköldsviks Airport erbjuda dig?

I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och en hög grad av variation. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Örnsköldsvik där näringslivet blomstrar och där omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Örnsköldsviks Airport med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Håkansson, 0660-59972, maria.hakansson@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetsplats Arbetsgivare
Örnsköldsvik Airport AB
Västanå 100
896 91 Husum
Sverige
Örnsköldsvik Airport AB
Västanå 100
896 91 Husum
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Om Örnsköldsviks Airport AB

Örnsköldsvik Airport AB är ett kommunalt ägt bolag som ingår i Örnsköldsviks kommunkoncern. Bolaget arbetar för att öka Örnsköldsviks tillgänglighet till omvärlden. Vi erbjuder reguljärflyg till Stockholm (Arlanda) med SAS som operatör samt charterdestinationer. Ett 40 tal personer arbetar inom Örnsköldsviks Airport AB men totalt har ett 50 tal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. På Örnsköldsvik Airport finns ett 10 tal företag i form av restaurang, hyrbilsföretag, taxibolag, helikopterföretag samt den lokala flygklubben. Här finns konferensmöjligheter, utställningsytor etc. Avståndet från flygplatsen till Örnsköldsvik är drygt 20 minuter.

Fjärrteknik spelar en viktig roll i morgondagens lufttrafik och Örnsköldsvik Airport är först i världen med att använda fjärrstyrd flygtrafikledning. Det innebär att alla avgångar och landningar fjärrstyrs från Remote Tower Center i Sundsvall. Vidare etableras ett testcenter kopplat innovations och forskningsarbete på flygplatsen där både nationella och internationella företag och högskolor är involverade i olika projekt kopplat till automation och digitalisering.

http://www.oer.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Maria Håkansson
Maria.Hakansson@se.experis.com
+46704816638
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-08-18
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/2XM2s3a

Ansvarig för denna annons: Örnsköldsvik Airport AB (556838-9968)
Skapad: 2019-07-08 14:31:16
Senast uppdaterad: 2019-07-08 14:31:16

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev