Flygtorget.se

Produktionschef - Arlandastad

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: ST Engineering Aerospace

Tjänstebeskrivning:
Om bolaget
ST Engineering Aerospace Solutions är ett globalt bolag ägt av Singapore Technologies Engineering med cirka 8 000 anställda. Huvuddelen av MRO verksamheten är förlagd till Arlanda och här reparerar och underhåller man flygplanskomponenter i två verkstäder medan huvudkontoret finns i Köpenhamn. De cirka 70 anställda i den skandinaviska organisationen reparerar och levererar flygplanskomponenter till kunder över hela världen och jobbar inom områdena aerostructure, hydraulik, pneumatik samt logistik/lager och administration. Bolaget erbjuder helhetslösningar till sina kunder på de flesta vanligt förekommande flygplanstyper inom civilt flyg såsom Boeing 737, 747, 757, 767 och 787 samt Airbus A300, A318-320, A330 och A340.

Om rollen
I rollen som Produktionschef till ST Engineering Aerospace Solutions rapporterar du till Director of Operations i Arlandastad. Du har det övergripande operativa ansvaret för de våra verkstäder med i dagsläget 35 anställda (varav 3 teamleaders) och ansvarar för en effektiv och framgångsrik arbetsledning. Produktivitet, kvalitetssäkring och säkerhetsmätning ligger inom ditt ansvarsområde och du jobbar löpande med att säkerhetsställa en säker och effektiv process för komponentbyten och underhåll.

Du säkerhetsställer att arbetet utförs enligt gällande hälso-, säkerhets- och miljöföreskrifter och arbetar aktivt med en kontinuerlig kompetensutveckling rörande produkter, arbetssätt och processer. Vidare har du budgetansvar för Operations och för att verksamheten lever upp till de olika KPI:er som fastställts. Vi går in i ett digitaliseringsprojekt i Produktion där du också kommer att ha en viktig roll.

Kvalifikationskrav:
Kvalifikationer
- Vi söker någon med en gedigen teknisk utbildning med relevant erfarenhet från en liknande position
- För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en bakgrund inom flygindustrin eller motsvarande inom MRO området.
- Meriterande för rollen är kunskap och erfarenhet av lean- och förändringsarbete.
- Vana av ett helhetsansvar som inkluderar budget- och personalansvar
- Erfaren ledare med ett entusiastiskt och coachande ledarskap
- Meriterande om du har kännedom om EASA:s och FAA:s regelverk
- Meriterande om du har erfarenhet av SAP business och produktionsplanering
- Obehindrat uttrycker dig på svenska och engelska i både tal och skrift

Egenskaper
- Du är en ansvarsfull och relationsbyggande person, förtroendeingivande med en stark kommunikativ förmåga
- Du är lösningsorienterad, flexibel och kan delegera arbetsuppgifter
- Du bidrar med nya idéer och driver igenom förändrings- och utvecklingsprocesser
- Du arbetar aktivt med att inspirera och motivera dina medarbetare
- Planerande och organiserad
- God förhandlingsförmåga

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar ST Engineering Aerospace Solutions tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan.

Vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om ST Engineering Aerospace Solutions och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Hans Jansson på 073 461 36 03.

Arbetsplats Arbetsgivare
ST Engineering Aerospace
Bristagatan 13
195 60 Arlandastad
Sverige
ST Engineering Aerospace
Bristagatan 13
195 60 Arlandastad
Sverige
Mer om arbetsplatsen
ST Engineering Aerospace Solutions är ett aktiebolag ägt av Singapore Technologies Engineering. Inom detta globala företag finns ST Aerospace, som är världens största MRO verksamhet. Vi är den Europeiska delen av den verksamheten. Vi reparerar och överser flygplankomponenter i våra verkstäder på Arlanda. Vi levererar flygplankomponenter till kunder över hela världen. Vi är ca 70 anställda på två olika verkstäder inom områdena struktur, hydraulik, pneumatik samt logistik/lager och administration.

Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Jens Holmberg
070 377 06 20
Hans Jansson
073 461 36 03
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-08-11
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/2S7CMJ7

Ansvarig för denna annons: ST Aerospace Solutions (516403-7292)
Skapad: 2019-07-11 15:04:28
Senast uppdaterad: 2019-07-11 15:07:25

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev